WhatsApp Anunta Oficial 3 SCHIMBARI foarte IMPORTANTE pe iPhone si Android!

WhatsApp Anunta Oficial 3 SCHIMBARI IMPORTANTE iPhone Android

WhatsApp a decis sa anunte in mod oficial 3 schimbari importante pentru telefoanele iPhone si Android, iar asta pentru ca in atentia miliardelor de oameni din intreaga lume aduce faptul ca a implementat imbunatatiri despre care ar trebui sa stie oricine la ora actuala, deci e bine sa le aveti in vedere.

WhatsApp a implementat aceste modificari pentru a imbunatati experienta generala de utilizare a aplicatiei, iar prima dintre ele vizeaza posibilitatea de a trimite mesaje video in conversatii, aceasta fiind una dintre noutatile despre care trebuie sa stie lumea, pentru ca vine ca o modificare de foarte bun augur.

WhatsApp aduce 3 schimbari bune in iPhone si Android

Daca aveti nevoie vreodata sa partajati ecranul telefonului in cadrul apelurilor video, atunci e bine sa stiti ca si aceasta optiune este disponibila incepand din momentul de fata, ea fiind oferita de WhatsApp Messenger inclusiv pentru apelurile video, deci puteti sa le aratati si altor persoane ceea ce apare pe ecranul telefonului vostru.

WhatsApp Messenger spune ca aceste schimbari vor fi disponibile in cursul urmatoarelor saptamani pentru iPhone si Android, asa ca ramane doar sa vedem de cat timp va fi nevoie pentru a le putea folosi in dispozitivele noastre, asa ca e bine sa va pregatiti cu foarte multa rabdare chiar de acum.

Acum puteți înregistra și trimite instantaneu mesaje video în chat-uri. Pentru a începe, atingeți pictograma microfonului în chat pentru a comuta la video. Partajarea ecranului este acum acceptată în apelurile video. Porniți un apel video și atingeți noul buton „Partajare ecran” pentru a începe. Aceste funcții vor fi lansate în săptămânile următoare. Vă mulțumim că folosiți WhatsApp!