Formula 1: Anunt de ULTIMA ORA al Ferrari privind Lewis Hamilton care Surprinde Total

Formula 1 Anunt ULTIMA ORA Ferrari Lewis Hamilton Surprinde Total

Formula 1 urmeaza sa reinceapa in acest weekend cu Grand Prix-ul olandez, insa pana atunci cei de la Ferrari, prin Fred Vasseur, au facut un anunt de ultima ora cu privire la Lewis Hamilton, despre care s-a spus ca ar fi in negocieri pentru a deveni pilotul principal al echipei, avand in vedere ca nu si-a prelungit contractul cu Mercedes.

Formula 1 nu va ramane fara Lewis Hamilton sezonul viitor, insa pilotul britanic nu va conduce pentru Ferrari, conform lui Fred Vasseur, iar asta pentru ca echipa inca se concentreaza pe Carlos Sainz, care inca mai are 18 luni de contract la echipa, iar deocamdata nu exista vreo intentie de a-l schimba, cel putin nu confirmata in mod public.

Formula 1 ramane totusi plina de controverse si discutii, avand in vedere ca Lewis Hamilton nu a ajuns la o intelegere cu Mercedes pentru prelungirea contractului sau, in 4 luni el urmand a deveni liber sa semneze cu oricine vrea, astfel ca va fi o situatie extrem de interesanta daca pana atunci nu se va ajunge o intelegere intre cele doua parti.

“Ei bine, cred că este aceeași situație cu Lewis ca în ultimii 10 ani. Sunt în discuție și nu știu dacă există o problemă sau nu. Sincer, nu mă concentrez deloc pe asta. Sunt concentrat pe dezvoltarea echipei și discuția este între Lewis și Toto și nu eu. Cu Carlos, suntem pe deplin aliniați.

Am avut de câteva ori aceeași întrebare și dăm mereu același răspuns: că avem timp să discutăm, că mai avem 18 luni de contract în față. Amândoi vrem să începem sezonul următor cu o situație clară și trebuie să luăm măsuri și o decizie înainte de finalul acestui sezon.”