Ministrul Apararii: 2 Informari de ULTIM MOMENT privind Armata Romana, Deciziile Dezvaluite

Ministrul Apararii 2 Informari ULTIM MOMENT Armata Romana Deciziile Dezvaluite

Ministrul Apararii a decis sa transmita in mod oficial 2 informari de ultim moment cu privire la Armata Romana, iar asta pentru ca Angel Tîlvăr vorbeste intr-o prima faza despre o intalnire informala cu omologul sua din Bulgaria, fiind discutata situatia razboiului din Ucraina, care pune presiune pe ambele tari.

Ministrul Apararii a facut acum cateva zile si o serie de declaratii pentru Bloomberg in legatura cu avioanele F-35 pe care Romania le achizitioneaza, ca membru al NATO, separat MApN aducand in atentie BIAS 2023 de la Bucuresti, dar si instructia pe care o face Batalionul 812 de Infanterie “Bistrita”.

“Am avut, astăzi, o întrevedere informală cu ministrul apărării din Bulgaria, Todor Tagarev. Am discutat despre situația de securitate în regiunea Mării Negre, în contextul războiului de agresiune declanșat de Rusia împotriva Ucrainei. De asemenea, un alt subiect aflat pe agenda întrevederii a vizat dezvoltarea cooperării bilaterale, cu accent pe modernizarea sistemelor de armament din România 🇷🇴 și Bulgaria.

Războiul s-a mutat literalmente la ușa noastră în aceste ultime săptămâni. Nu ignorăm în niciun caz aceste riscuri. Deși România, ca membru NATO, beneficiază de garanțiile de securitate ale Alianței și aceasta oferă cea mai bună garanție de securitate posibilă, este un scenariu care este luat în considerare de militarii noștri. Pot spune cu încredere că suntem pregătiți pentru orice situație de contingență.

AMR 4 zile – Haideți alături de noi, #împreunăsuntemBIAS! Vineri 25 august și sâmbătă 26 august, vă așteptăm la cea de-a XIII-a ediție a celui mai mare show aerian din România – Bucharest International Air Show & General Aviation Exhibition, la Aeroportul Internaţional Bucureşti Băneasa–Aurel Vlaicu și ROMAERO. Piloți din Forţele Aeriene Române vor fi acolo și vă promit un show de excepție.

Instruirea în mediul urban reprezintă o preocupare constantă a militarilor din Batalionul 812 Infanterie „Bistrița”. Menținerea deprinderilor individuale și colective ale luptătorilor se realizează doar prin exersarea continuă a tehnicilor, tacticilor și procedurilor specifice. Noi suntem la datorie! Tu ce faci vara aceasta ?”