Vodafone Surprinde Oficial, ce Ofera GRATUIT Milioanelor de Clienti din Romania

Vodafone Surprinde Oficial Ofera GRATUIT Milioanelor Clienti Romania

Vodafone, unul dintre grupurile cele mai mari de telecomunicatii din Romania la ora actuala, a decis sa ii surprinza in mod oficial pe milioanele de clienti din tara cu o decizie de care ar trebui sa profite multa lume, iar asta pentru ca da premii in euro pentru clientii care au cartele prepay si le reincarca in mod constant.

Vodafone explica mai jos promotia pe care o deruleaza in momentul de fata si puteti vedea ca vorbim despre premii in valoare de 100 de euro, 100 la numar, care sunt oferite romanilor care isi reincarca in mod constant cartelele prepay pe care le folosesc pentru a suna, a sta pe internet, sau a trimite mesaje.

Vodafone Surprinde Oficial, ce Ofera GRATUIT Milioanelor de Clienti din Romania

Cei de la Vodafone Romania deruleaza de ceva vreme aceasta promotie speciala in Romania, si ea merita sa fie in atentia noastra, mai ales ca vorbim despre ceva care este oferit pentru o perioada foarte limitata de timp, asa ca n-ar trebui sa trecem cu vederea campania inainte ca ea sa expire, si sa nu mai fie oferita.

Vodafone Romania desfasoara aceasta campanie in paralel cu altele pe care le are active in momentul de fata, asa ca e bine sa va orientati spre ea, pentru a fi siguri ca beneficiati de aceasta decizie speciala pe care grupul de comunicatii a luat-o, si vrea sa o puna in aplicare pentru toata lumea acum.

Săptămânal, premiile pot veni la tine în numerar. Poți câștiga unul dintre cele 100 premii în valoare de 100€ în numerar. Reîncarcă-ți Cartela și poți câștiga! Fiecare euro de credit reincarcat inseamna o sansa de castig.