ENEL: Informarea pentru MILIOANE de Romani, ce Transmite Oficial Compania

ENEL Informarea MILIOANE Romani Transmite Oficial Compania

ENEL a decis sa le transmita oficial milioanelor de romani din intreaga tara un mesaj extrem de important despre care trebuie sa stie toata lumea, iar asta pentru ca in atentia noastra este adus faptul ca grupul de energie este instalator validat de catre Administratia Fondului pentru Mediu pentru anul 2023.

ENEL explica mai jos faptul ca, multumita acestei validari facute de catre institutia statului, romanii pot alege compania ca instalator validat pentru proiectele care sunt finantate de catre aceasta, asa ca aveti o sarcina mai usoara cand vine vorba despre instalarea de panouri fotovoltaice si nu doar atat.

ENEL: Informarea pentru MILIOANE de Romani, ce Transmite Oficial Compania

Conform celor de la ENEL Romania, vorbim despre o realizare foarte importanta cu privire la aceasta validare, iar asta pentru ca un numar foarte mare de romani poate sa beneficieze de serviciile companiei fara sa isi mai faca griji din vreu punct de vedere, ceea ce desigur ca este o veste excelenta.

ENEL Romania are pe website-ul sau toate informatiile detaliate cu privire la ceea ce presupune validarea, dar si cum putem alege compania ca si instalator autorizat, fiind nevoie si de trecerea printr-un proces birocratic pentru a beneficia de banii pe care ii ofera institutia din Romania acum.

Dacă ți-ai securizat fonduri prin „Casa Verde Fovoltaice”, de astăzi ne poți alege ca instalator validat de către Administrația Fondului pentru Mediu (AFM), pentru sesiunea 2023 a programului! Urmărește filmulețul de mai jos și vezi cât de simplu este să ne alegi ca instalator validat AFM! Ne vom ocupa de toate etapele necesare pentru ca tu să devii prosumator și să participi activ la piața de energie electrică. Avem o experiență de peste 600 de proiecte implementate în sesiunile anterioare ale programului AFM.