Vodafone Anunta Schimbari IMPORTANTE pentru Abonamentele din Romania

Vodafone Anunta Schimbari IMPORTANTE Abonamentele Romania

Vodafone Romania, unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicatii din toata Romania la ora actuala, a decis sa anunte o serie de schimbari foarte importante pentru abonamentele de care se pot bucura clientii din tara, o noua oferta de toamna fiind lansata in mod oficial.

Vodafone Romania explica mai jos ce modificari sunt aduse de catre abonamentele RED pentru clientii care vor sa le contracteze incepand de acum, iar mai multe detalii aveti disponibile inclusiv in cadrul website-ului companiei din tara noastra acum.

Vodafone Anunta Schimbari IMPORTANTE pentru Abonamentele din Romania

Red Start include 30GB internet 5G, NELIMITAT minute și SMS-uri în orice rețea națională, 100 de minute internaționale, precum și un voucher de 25 de euro reducere pentru achiziția oricărui smartphone sau gadget din portofoliul EasyTech. Prețul abonamentului la portare este de 6 euro/ lună în primele 12 luni și 7 euro/lună în al doilea an.

Red Unlimited oferă NELIMITAT Internet 5G, minute si SMS-uri în orice rețea națională, 300 de minute internaționale și roaming, plus voucher de 50 de euro reducere pentru achiziția de tehnologie. La portare, costul abonamentului este de 7 euro/ lună în primul an și 8 euro/lună în al doilea an.

Red Max include NELIMITAT Internet 5G, minute si SMS-uri în orice rețea națională, 800 de minute internaționale, 1GB de trafic și 60 de minute în roaming în 14 țări non-SEE, plus voucher de 150 de euro reducere pentru achiziția de gadgeturi sau telefoane din oferta EasyTech. Costul abonamentului la portare este 16 euro/lună în primul an și 18 euro/lună în al doilea an.

Oferta de toamnă la serviciile mobile include și 3 luni cu HBO Max cadou la orice abonament. În plus, pentru orice abonament nou achiziționat împreună cu un smartphone, clienții primesc asigurare de ecran pentru 3 luni, iar pentru orice abonament cumpărat cu smartwatch primesc 3 luni incluse pentru serviciul OneNumber. Prin lansarea noului portofoliu de abonamente mobile, cu vouchere incluse pentru a facilita achiziția de smartphone-uri sau gadgeturi, Vodafone își reafirmă promisiunea EasyTech, de a democratiza accesul la tehnologie pentru toți românii, aducând mai multă simplitate, transparență și valoare clienților.

Reducerile pentru tehnologie sunt disponibile atât pentru clienții Vodafone care doresc să își reînnoiască abonamentul, cât și pentru clienții noi. Prețurile abonamentelor includ TVA, iar detaliile despre noul portofoliu Vodafone sunt disponibile.