FAN Courier ii Pune in ALERTA pe Romani, Anuntul Oficial al Companiei

FAN Courier Pune ALERTA Romani Anuntul Oficial Companiei

FAN Courier ii pune in alerta pe toti romanii din intreaga tara, iar asta pentru ca vrea sa le aduca in atentie ceea ce se intampla in momentul de fata, totul deoarece o noua campanie de tip phishing este in plina derulare, si e gandita sa fure banii multor romani.

FAN Courier explica mai jos de ce trebuie sa fim extrem de atenti in momentul de fata, iar asta pentru ca vorbim despre campanii de fraudare al caror scop este doar de a ne fura banii din conturi, ceva ce este extrem de serios si ar trebui tratat ca atare de catre oricine.

Am primit sesizări în legătură cu o nouă tentativă de spoofing, tehnică de phishing prin care atacatorii falsifică adresa de e-mail de la care se timite mesajul pentru a părea că sursa de proveniență este legitimă.

Aceștia pot încerca chiar să cloneze website-ul nostru oficial, folosind elemente asemănătoare de identificare. Pentru că înregistrăm din ce în ce mai multe tentative de acest gen în ultima perioadă, vă rugăm să fiți vigilenți!
Ce puteți face pentru a vă proteja:

  • Verificați întotdeauna adresa de e-mail a expeditorului și asigurați-vă ca este corectă.
  • Urmăriți cu atenție link-urile din corpul mesajului. Treceți cursorul mouse-ului pe deasupra link-ului, FĂRĂ A DA CLICK PE LINK, și veți observa adresa reală a paginii de phishing. În cazul în care observați că aceasta diferă de site-ul oficial, vă rugăm să nu accesați link-ul!
  • Verificați AWB-ul cu ajutorul aplicației selfAWB sau accesând website-ul oficial, secțiunea AWB tracking.
  • Priviți cu suspiciune orice solicitări pentru plăți, informații de pe card sau oferirea informațiilor personale confidențiale.
  • În cazul în care primiți astfel de solicitări și/sau dacă nu sunteți siguri de veridicitatea sursei, vă rugăm să ni le transmiteți cât mai rapid la adresa pe e-mail.

Vă reamintim că:

FAN Courier nu vă va cere niciodată informațiile de pe card (număr card, dată expirare, cod CVC) sau informații personale confidențiale.

FAN Courier nu cere niciodată solicitări de plată prin e-mail, SMS sau alte mijloace de comunicare.