Formula 1: PROBLEME pentru Lewis Hamilton dupa Primele Tururi la Suzuka

Formula 1 PROBLEME Lewis Hamilton Primele Tururi Suzuka

Formula 1 va continua in acest weekend cu Marele Premiu al Japoniei, care se va desfasura pe circuitul de la Suzuka, iar Lewis Hamilton s-a confruntat deja cu primele probleme majore dupa tururile facute pe circuit, afirmand ca a dus o adevarata “lupta” pentru a controla masina si a reusi sa obtina un timp decent.

Formula 1 i-a adus bucurii lui Lewis Hamilton in cadrul Marelui Premiu de la Singapore, iar asta pentru ca a reusit sa se plaseze pe podium dupa o foarte lunga asteptare, insa la Suzuka problemele sunt mult mai mari pentru pilotul britanic, masina celor de la Mercedes avand probleme serioase in a-i oferi performantele de care are nevoie pentru a obtine rezultatele dorite.

Formula 1 nu mai este de multa vreme o competitie simpla, iar Lewis Hamilton se chinuie sa ramana in topul celor mai buni piloti, in ciuda problemelor majore cu care se confrunta, mai ales ca masina Mercedes este foarte departe de a-i oferi performantele pe care le spera, iar echipa germana inca nu reuseste sa gaseasca solutii.

“Nu. A fost o zi foarte proastă să fiu sincer. A fost o adevărată luptă acolo. Eram departe, două secunde în prima sesiune și peste o secundă în a doua, așa că ne străduim doar să încercăm să reparăm mașina, să reparăm echilibrul. Trebuie să-ți dai seama ce este în neregulă.

Evident, am fost mult mai aproape în ultima cursă în Singapore, dar nu am avut viteză mare în… Doar un singur viraj de mare viteză, dar nu este la fel de mare ca în viraje aici. Evident, am fost mult mai aproape în ultima cursă din Singapore, dar nu am avut viteză mare în viraj.”