CEC Bank: Decizia de ULTIM MOMENT in ATENTIA Clientilor din Toata Romania!

CEC Bank Decizia ULTIM MOMENT ATENTIA Clientilor Toata Romania

CEC Bank aduce in imediata atentie a clientilor din toata Romania o decizie de ultim moment, aceasta fiind aplicata pentru toata tara de astazi, asa ca e foarte important ca toata lumea sa stie ceea ce se intampla in mod oficial, pentru ca vom fi afectati intr-o buna masura, dupa cum puteti vedea si mai jos.

CEC Bank le explica romanilor faptul ca in aceasta seara urmeaza sa aiba loc o serie de lucrari de mentenanta pentru serviciile pe care le ofera clientilor din toata Romania, astfel ca intre orele 21:00 si 22:30 nu vom avea acces la anumite servicii in Romania, ceea ce desigur ca nu ar trebui sa mire pe cineva.

CEC Bank: Decizia de ULTIM MOMENT in ATENTIA Clientilor din Toata Romania!

Conform celor de la CEC Romania, vorbim despre indisponibilitate pentru CEConline pentru persoane juridice, acesta urmand a deveni disponibil abia dupa ce se vor termina lucrarile de mentenanta, problema in sine fiind una care nu ar trebui sa fie trecuta cu vederea de catre romanii care sunt clienti ai bancii.

CEC Romania nu este la prima lucrare de mentenanta de acest gen, care afecteaza intr-o masura mare inclusiv serviciile de care ne bucuram, asa ca nu trebuie sa trecem cu vederea aceasta situatie, pentru ca e foarte posibil sa avem nevoie de aceste servicii, dar sa nu le putem folosi, din pacate.

Vă informăm că astăzi, 25 septembrie 2023, în intervalul orar 21:00-22:30, din cauza efectuării unor lucrări tehnice, serviciul de CEConline (Internet Banking pentru persoane juridice) va fi indisponibil. Vă mulțumim pentru înțelegere și ne cerem scuze pentru disconfortul creat.