Formula 1: Decizia Marcedes CRITICATA Dur de Lewis Hamilton dupa Ultima Cursa

Formula 1 Decizia Marcedes CRITICATA Dur Lewis Hamilton Ultima Cursa

Formula 1 este din nou intr-un complex de controverse, iar asta pentru ca vorbim despre decizii luate de catre echipa Mercedes care sunt criticate dur de catre Lewis Hamilton, pilotul britanic nefiind de acord cu hotararea echipei de a-l ajuta pe Russell sa-l depaseasca folosind DRS-ul, iar asta se vede in declaratiile de mai jos, date de pilot.

Formula 1 ii da mari batai de cap lui Lewis Hamilton in momentul de fata, iar asta pentru ca decizia Mercedes l-a fortat sa piarda o pozitionare mai buna in cadrul cursei din Marele Premiu al Japoniei, iar dupa cum puteti vedea si mai jos, nefericirea lui Hamilton a fost facuta publica pentru ca toata lumea sa vada ca e nevoie de mai multa cooperare.

Formula 1 va continua in perioada urmatoare, mai multe curse fiind deja programate, insa cu toate acestea, este destul de clar faptul ca Lewis Hamilton are sanse foarte mici de a mai obtine victorii importante, mai ales ca Mercedes nu are cum sa faca schimbari foarte mari pentru masinile proprii, deci lucrurile nu se vor schimba prea curand.

“”Nu mi s-a părut deloc o idee bună. Când mi-au sugerat-o, am știut că s-au gândit la asta din ultima cursă. Nu avea sens, trebuia să ajung cât mai departe posibil și am era cu două secunde înainte și mi-au cerut să ies din gaz pentru a-l da lui George DRS pe linia dreaptă.

Apoi a primit DRS, dar apoi a fost depășit de [Sainz], ceea ce avea să se întâmple pentru că era într-un singur stop. Și apoi ( Sainz) a fost chiar pe coada mea. Nu este ideal. Mi-au îngreunat ultimele două ture.”