Formula 1: IMPORTANTE Mesaje de ULTIMA ORA ale lui Lewis Hamilton privind Mercedes

Formula 1 IMPORTANTE Mesaje ULTIMA ORA Lewis Hamilton Mercedes

Formula 1 pare sa-i provoace tot mai mult ebatai de cap lui Lewis Hamilton in momentul de fata, iar pilotul britanic transmite o serie de importante mesaje de ultima ora cu privire la echipa Mercedes, iar asta pentru ca isi sustine coechipierii pentru rezolvarea problemelor cu care se confrunta in momentul de fata in fiecare cursa la care participa.

Formula 1 este dominata de multi ani de Max Verstappen, iar Lewis Hamilton a dat tot timpul vina pe masinile celor de la Mercedes, care si anul acesta au pierdit titlul de campion la constructori, Red Bull castigandu-l, insa Hamilton spune ca doar 6 luni de dezvoltare si schimbari la masinile companiei, ar putea schimba radical lucrurile.

Formula 1 impune aproape anual modificari pentru masinile care sunt conduse de catre piloti in cursele la care participa, insa Mercedes a pierdut contactul cu Red Bull in ceea ce priveste performantele acestora, astfel ca Lewis Hamilton nu reuseste sa tina pasul cu Max Verstappen pe circuite, ceea ce desigur ca il impiedica sa castige cursele.

“Mercedes trebuie să aibă cele mai mari șase luni de dezvoltare în încercarea de a reduce diferența față de Red Bull înainte de sezonul viitor. Mercedes trebuie să aibă „cele mai mari șase luni de dezvoltare” în încercarea de a reduce diferența față de Red Bull înainte de sezonul viitor.

Deoarece și-a susținut echipa pentru a arăta că este încă o „echipă de campionat mondial”. ultimele trei curse, a fost o luptă al naibii. Chiar încerc să păstrez titlul de constructor… Știu cât de important este pentru toți cei din fundal, înapoi în fabrică, deci să-i dau totul. Dar este greu în weekenduri ca acesta, când mașina este atât de mică.”