Formula 1: IMPORTANT Anunt privind Lewis Hamilton, ce Spune Seful Mercedes

Formula 1 IMPORTANT Anunt Lewis Hamilton Spune Seful Mercedes

Formula 1, una dintre cele mai populare competitii sportive din intreaga lume la ora actuala, il are din nou pe Lewis Hamilton in centrul sau, iar asta pentru ca binecunoscutul pilot britanic ne este adus in atentie de catre seful echipei Mercedes de F1, Toto Wolff, acesta vorbind despre zvonurile privind plecarea britanicului la echipa Ferrari.

Formula 1 este un mediu atat de competitiv, incat echipele participante incearca in mod frecvent sa-si fure pilotii, insa Woff afirma ca in ciuda zvonurilor recente privind Lewis Hamilton si o intalnire cu presedintele Ferrari intr-un restaurant, nu exista sanse ca britanicul sa paraseasca echipa in momentul de fata, ceva ce nu e surprinzator.

Formula 1 este aproape de final in acest sezon, iar Lewis Hamilton a semnat recent un nou contract cu Mercedes pentru a pilota inca 2 ani de zile pe circuitele din intreaga lume, dar increderea lui Wolff vine din relatia foarte buna pe care o are cu Hamilton, existand si in trecut zvonuri privind plecarea de la echipa, dar el n-a fost vreodata temator.

“A fost un pic de întârziere, dar era clar că se va termina așa, Lewis rămânând cu noi. El și cu mine suntem întotdeauna foarte transparenți în relațiile noastre. Cu ceva timp în urmă, mi-a spus: „L-am văzut pe John Elkann la cină, dar să știi că nu plec nicăieri.”

Și când ai scris despre o conversație între el și Ferrari, m-a avertizat: „Toto, nu mă desfășoară. orice negocieri. Dar înțeleg zvonurile care au apărut”. Semnarea anunțată a venit după șase luni, dar a fost din motive legate doar de marketing și sponsori. În mintea mea nu a existat niciodată un milimetru de îndoială.”