Instiintarea LIDL Romania cu o IMPORTANTA Decizie pentru Clientii din Toata Tara

Instiintarea LIDL Romania IMPORTANTA Decizie Clientii Toata Tara

LIDL Romania, unul dintre lanturile de supermarket-uri cu cele mai mari numere de clienti activi la nivelul intregii tari in momentul de fata, a hotarat sa aduca in atentia tuturor romanilor o decizie foarte importanta pe care ei nu trebuie sa o ignore, iar asta pentru ca pot castiga foarte multi bani, in final.

LIDL Romania explica mai jos faptul ca a initiat o campanie speciala pentru romanii din intreaga tara, iar multumita ei putem sa castigam 10 vouchere de cumparaturi in valoare de 300 de LEI fiecare, dar si un premiu principal in valoare de 5.000 de euro, totul fara a face chiar atat de multe, in final.

Dupa cum puteti vedea si mai jos, cei de la LIDL ne cer sa participam la o campanie speciala, in baza careia trebuie sa cumparam produse de minim 70 de LEI din magazinele sale, printre care sa se numere si unul de la Camara Noastra, iar asa vom fi in mod automat inscrisi in campanie pentru a participa.

LIDL ne obliga deasemenea sa ne si inscriem pe website-ul sau cu bonul de cumparaturi, pentru a finaliza participare, iar apoi trebuie doar sa asteptam si sa vedem daca vom fi alesi drept castigatori de catre lantul de supermarket-uri, cu toate detaliile disponibile pentru noi chiar acum, mai jos, insa si pe website-ul companiei.

Fel de fel de bunătăți românești vei găsi la #Lidl, dar și un concurs la care poți câștiga 5.000 €, plus alte premii irezistibile.  Savurează bunătățile #CamaraNoastra și înscrie-te în concurs. Inscrie codul bonului în perioada 02.10.2023 – 22.10.2023.