Samsung GALAXY S24: Schimbarile GROZAVE pentru Viitoarele Telefoane ale Samsung

Samsung GALAXY S24 Schimbarile GROZAVE Viitoarele Telefoane Samsung

Samsung GALAXY S24, urmatoarea serie de telefoane premium pe care compania Samsung se pregateste sa le lanseze pentru clientii din intreaga lume la inceputul anului viitor, are dezvaluite deja unele dintre schimbarile pe care le vom vedea in momentul in care produsele vor fi disponibile in mod oficial pentru noi.

Samsung GALAXY S24 are dezvaluit faptul ca urmeaza sa vina cu un senzor de imagine telephoto care are 48 de megapixeli, dimensiune pixel de 0.7um, dimensiune senzor de 1/2.52”, deschiderea fiin F3.4, astfel ca schimbarile sunt unele nu extrem de mari, insa suficient de bune pentru viitoarele modele.

Dupa cum prea bine stiti deja, Samsung GALAXY S24 Ultra este modelul de telefon care va beneficia de schimbarile cele mai mari, in final, iar asta pentru ca in cazul modelelor mai ieftine nu sunt oferite la fel de multe functii, sau componente la fel de performante, dar asta nu e de mult vreo surpriza pentru cineva.

Samsung GALAXY S24 va fi o serie de telefoane care ar trebui sa aiba destul de multe schimbari majore in comparatie cu seriile anterioare, insa avand in vedere ca inca ne despart minim 4 luni de momentul lansarii, e de asteptat sa fie inca destul de multe necunoscute in ceea ce priveste noutatile finale care vor fi oferite.

Samsung GALAXY S24 Schimbarile GROZAVE Viitoarele Telefoane Samsung modele

Samsung GALAXY S24, Samsung GALAXY S24 Plus si Samsung GALAXY S24 Ultra ar trebui sa fie disponibile in mod oficial la inceputul anului 2024, cel mai probabil prin februarie/martie, iar pana atunci vom afla cu siguranta mai multe dintre noutatile care vor fi disponibile in mod oficial pentru noi toti de la Samsung.