WhatsApp: 3 Lucruri IMPORTANTE pe care NU le Poti face pe iPhone si Android

WhatsApp 3 Lucruri IMPORTANTE NU Poti face iPhone Android

WhatsApp, de departe cea mai mare platforma de mesagerie din intreaga lume, este gandita pentru a le oferi utilizatorilor cele mai bune experiente posibile tot timpul, insa exista si unele lucruri pe care nu le putem face atunci cand utilizam aplicatia in vata de zi, cu zi, dupa cum puteti vedea si mai jos.

WhatsApp nu poate oferi chiar orice fel de functii pentru utilizatorii care folosesc aplicatia in fiecare zi, ceva ce este perfect normal pentru aplicatiile de acest gen, si e bine sa stiti ce se intampla, pentru ca alte aplicatii de mesagerie ar putea oferi functionalitati de acest gen pentru utilizatorii lor.

Nu se poate muta WhatsApp pe un card SD

Nu este posibil să mutați WhatsApp pe un card de memorie (card SD) în acest moment.

Lucrăm la îmbunătățirea dimensiunii aplicației și a utilizării memoriei. Între timp, dacă trebuie să eliberați spațiu pentru WhatsApp, vă recomandăm să mutați alte aplicații și fișiere media pe cardul SD.

Nu se poate deconecta de la WhatsApp

Dacă utilizați WhatsApp Web, WhatsApp Desktop sau Portal, vă puteți deconecta de la WhatsApp. Nu există nicio modalitate de a vă deconecta de la WhatsApp dacă sunteți pe Android, iPhone sau KaiOS. WhatsApp va reveni automat în modul de așteptare dacă părăsiți aplicația sau opriți ecranul telefonului, dar veți continua să primiți mesaje și apeluri.

Înțelegem că acest lucru ar putea ridica îngrijorări cu privire la durata de viață a bateriei și utilizarea datelor mobile, dar WhatsApp se străduiește să vă economisească bateria și utilizarea datelor cât mai mult posibil.

Nu se pot folosi emoji în numele profilului

Deși poți folosi orice emoji în corpul mesajelor tale, nu poți folosi anumite emoji în numele profilului tău.

Nu puteți crea un nume de profil care să conțină emoji folosite în produsele de afaceri WhatsApp.

Încercați să eliminați emoji-ul sau să selectați unul diferit.