Renault a Prezentat Guvernului Romaniei Planurile de Investitii in Tara

Renault Prezentat Guvernului Romaniei Planurile Investitii Tara

Renault s-a intalnit cu reprezentantii Guvernului Romaniei zilele trecute, pentru a prezenta planurile companiei in ceea ce priveste investitiile pentru viitor, iar Marcel CIolacu a oferit cateva detalii despre tot.

Mai jos puteti vedea ceea ce a fost discutat in cadrul intalnirii de la Palatul Victoria, iar asta pentru ca vorbim despre masuri care vor avea un impact mare pentru Romania in viitor.


Am discutat astăzi cu delegația Grupului Renault, condusă de Denis Le Vot, despre planurile de extindere a investițiilor în România. Adaptarea la tehnologiile verzi ale viitorului, preocuparea pentru lansarea de noi modele sunt argumente solide pentru dezvoltarea industriei auto, cu o contribuție semnificativă în economia României.

Dacia este un brand național cu istorie, dar și cu viitor. Susținem economia românească! I-am asigurat pe investitorii francezi că vor primi sprijinul Guvernului pentru a-și consolida proiectele aici, în România.

Am salutat cu toții ideea colegei Simona Bucura Oprescu, ministrul Muncii și Solidarității Sociale și deputat de Argeș, de a avea la Mioveni un Muzeu Dacia care să reflecte atașamentul puternic al românilor față de acest brand național.