Asistentului Sefului Armatei Ucrainei, Valerii Zaluzhnyi ar fi fost Asasinat

Armata Ucrainei a primit o lovitura foarte dura, dupa ce asistentul comandantului Valerii Zaluzhnyi, ar fi fost ucis de un dispozitiv exploziv.

Asistentului Sefului Armatei Ucrainei, Valerii Zaluzhnyi ar fi fost Asasinat

Valerii Zaluzhnyi, Seful Armatei Ucrainei, a anuntat in mod oficial ca asistentul sau, maiorul Gennadiy Chastyakov, ar fi fost asasinat chiar de ziua lui, dupa ce un dispozitiv exploziv, se presupune o grenada, ascuns intr-o cutie de cadouri, a explodat.

Se pare ca dispozitivul, ascuns intr-un cadou primit de catre asistentul Sefului Armatei Ucrainei, a explodat abia cand maiorul a ajuns acasa si l-a descis, el fiind singurul ucis in urma acestei explozii, iar aceasta este o lovitura dura si total neasteptata pentru Armata Ucrainei.

Valerii Zaluzhnyi, Seful Armatei Ucrainei: Durere nespusă și pierderi grele pentru Forțele Armate ale Ucrainei și pentru mine personal.

Astăzi, în circumstanțe tragice, de ziua lui, asistentul și prietenul meu apropiat, maiorul Gennadiy Chastyakov, a murit în cercul familiei.
Un dispozitiv exploziv necunoscut a explodat într-unul dintre cadouri. Lui Gennady i-au supraviețuit soția și cei patru copii. Cele mai sincere condoleanțe familiei…

De la începutul invaziei pe scară largă, Gennady a fost un umăr de încredere pentru mine, dedicându-și complet viața Forțelor Armate ale Ucrainei și luptei împotriva agresiunii ruse.

Motivele și împrejurările vor fi stabilite în cursul cercetării preliminare.