ENEL isi Pune Toti Clientii in ALERTA, ce Informare de ULTIMA ORA a Transmis Oficial

ENEL isi pune in alerta toti clientii din Romania in momentul de fata, iata ce informare oficiala a publicat pentru clientii din toata tara.

enel alerta clienti

ENEL, unul dintre cei mai mari furnizori de energie electrica si gaze naturale din toata Romania, a decis sa-si puna toti clientii in alerta in momentul de fata, iar asta pentru ca le aduce in atentie problema uriasa a atacurilor de tip phishing, care din pacate par sa fi facut si multe victime in randul oamenilor.

ENEL explica mai jos cum putem detecta un posibil atac de tip phishing, iar asta pentru ca ele sunt, de obicei, gandite pentru a fi extrem de greu de depistat, in acest mod pacalind si oamenii care ajung sa fie victimele celor care vor, si reusesc, sa le fure banii prin aceste metode, din pacate.

ENEL emite o alerta privind fraudele si furtul de bani

Alertă de fraudă pe internet! Te informăm că, în ultima perioadă, au apărut mai multe pagini FALSE de internet și de Social Media (create în special pe rețeaua de socializare Facebook) care folosesc imaginea Enel și promovează, printre altele, diverse oportunități de investiții.

Îți recomandăm să NU dai click pe niciun link promovat de aceste pagini și să NU introduci date personale ori date bancare. Noi NU le cerem clienților, prin intermediul niciunei pagini de internet ori de Social Media, datele cardului sau contului bancar.

De asemenea, te rugăm să raportezi toate paginile și / sau postările false de pe Facebook ori de pe internet către rețeaua socială și către Directoratul Național de Securitate Cibernetică (DNSC), la alerts@dnsc.ro sau la numărul cu tarif normal 1911.

Dacă dorești să ne semnalezi o posibilă fraudă pe internet, ne poți contacta direct pe aceasta pagină, în mesageria privată, la numărul de telefon 021.9977 (disponbil de luni până vineri, între 08:00 și 20:00, precum și sâmbăta, între 08:00 și 13:00) ori prin Asistentul Virtual, pe care îl găsești în pagina de Contact.