WhatsApp: 3 Schimbari cu Importanta Ridicata pentru Android si iPhone

WhatsApp face 3 schimbari cu importanta ridicata pentru Android si iPhone, iata ce noutati ne asteapta si cum ne vom bucura de ele in telefoanele noastre.

whatsapp status vertical formula 1

WhatsApp, de departe cea mai mare platforma de mesagerie din intreaga lume la ora acuala cu peste 2 miliarde de utilizatori activi pe iPhone si Android, face inca 3 schimbari de importanta ridicata. WhatsApp s-a gandit ca ar fi cazul ca utilizatorii sai sa beneficieze de posibilitatea de a vedea statusurile din platforma in format vertical, asa cum puteti vedea si in imaginea de mai jos, ideea fiind una destul de interesanta.

WhatsApp ne va oferi optiunea de a vedea totul intr-un format mai simplu de citit, ceea ce ar putea motiva mai multi oameni sa si interactioneze in noi moduri cu aceste tipuri de postari din platforma. Puteti vedea ca schimbarea aceasta pentru WhatsApp este facuta deocamdata doar in versiunea beta a aplicatiei pentru iPhone si Android, deci va dura pana cand ea va ajunge si in versiunea finala, ceea ce nu este tocmai neobisnuit.

whatsapp status vertical formula 1 conversatii
Statusuri verticale in WhatsApp. FOTO: Wabetainfo.

WhatsApp: 3 Schimbari cu IMPORTANTA Ridicata pentru Android si iPhone

WhatsApp nu se opreste aici, iar asta pentru ca noi iconite pentru interfata care permite trimiterea de atasamente sunt implementate, totul in ideea ca experienta de utilizare sa fie imbunatatita pentru oameni. WhatsApp Messenger integreaza aceste schimbari intr-o interfata cunoscuta deja de catre toata lumea, deci chiar daca nu pentru toti va fi ceva major, pentru multa lume merita avute in vedere noutatile.

whatsapp status vertical formula 1 iconite
Iconite noi pentru trimiterea de atasamente. FOTO: Wabetainfo.

WhatsApp a surprins deasemenea multa lume cu decizia de a intra intr-un parteneriat cu Formula 1 pentru promovarea competitiei in cadrul platformei sale, devenind partener principal de comunicare. WhatsApp Messenger este oricum folosita de catre atleti din intreaga lume pentru a comunica, astfel ca acest parteneriat nu este vreo surpriza pentru cineva, mai ales ca multumita platformei comunicarea intre echipe va deveni mult mai simpla.

WhatsApp lucreaza si la alte schimbari in momentul de fata, multe dintre ele fiind testate exclusiv in versiune beta, asa ca va trebui sa avem rabdare pana cand multe dintre ele vor fi lansate in mod public.