DIGI Romania: Vestea pentru MILIOANE de Clienti, ce ne Aduce in Imediata Atentie!

DIGI Romania ii anunta in mod oficial pe milioanele de clienti din toata Romania despre o decizie importanta, iata ce nu stiau multi dintre romani.

digi romania PSG Newcastle champions league

DIGI Romania, unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicatii din Romania, dar si din Europa, a decis sa aduca in atentia a milioane de clienti din toata tara, ceea ce se intampla astazi in cadrul DIG 4K. Vorbim despre o decizie pe care cei de la DIGI Romania au luat-o in legatura cu transmiterea meciului din Champions League dintre PSG si Newcastle, acesta putand fi vazut in aceasta seara in format 4K, prin intermediul extraoptiunii 4K.

DIGI Romania vorbeste mai jos despre faptul ca, oricare dintre clientii din Romania care au extraoptiunea 4K deja, sau o activeaza, vor putea vedea meciul de fotbal PSG – Newcastle in format 4K pe televizoare. Conform celor de la DIGI Romania, meciul urmeaza sa inceapa la ora 22:00, tipica pentru inceputul meciurilor din Champions League, astfel ca daca asteptati meciul de ceva vreme, ar fi bine sa stiti ca il puteti vedea in aceasta seara.

DIGI Romania: Vestea pentru MILIOANE de Clienti, ce ne Aduce in Imediata Atentie!

DIGI Romania ne transmite faptul ca, pentru a activa extraoptiunea 4K, trebuie sa platim doar 5 LEI pe luna, deci o suma modica, dar avem acces la 4 canale care transmit continut in format 4K in momentul de fata. Activarea extraoptiunii 4K poate fi facuta direct din cadrul contului de client de pe website-ul DIGI Romania, astfel ca in doar cateva minute putem sa o avem activa si sa vedem tot ceea ce dorim la rezolutie inalta pe televizoare.

DIGI Romania explica in mod clar pe website-ul sau faptul ca, pentru a vedea continut 4K pe televizoarele noastre, este important sa avem un televizor care sa fie capabil sa redea continut de acest gen in momentul actual. Daca nu avem un televizor capabil sa redea continut in format 4K, cei de la DIGI Romania ne spun ca nu vom putea vedea absolut nimic, asa ca ar fi ideal sa va interesati daca va veti putea folosi de aceasta functionalitate in prealabil.

DIGI Romania are pe website-ul sau mai multe informatii cu privire la serviciile pe care ni le ofera, asa ca daca sunteti dornici sa aflati mai multe, ar trebui sa intrati acolo si sa vedeti detaliile.