WhatsApp pentru iPhone si Android va avea 2 SCHIMBARI Surpriza

WhatsApp face 2 noi schimbari importante pentru iPhone si Android, iata ce noutati sunt oferite si cat de bune sunt modificarile de care ne vom putea bucura.

WhatsApp inteligenta experimente

WhatsApp, in continuare cea mai mare platforma de mesagerie din intreaga lume, continua sa se schimbe, iar asta ne aduce posibilitatea de a ne bucura de noutati pe care ar trebui sa le avem in vedere chiar acum. Prima dintre aceste schimbari are legatura cu felul in care WhatsApp pentru iPhone si Android a fost gandita de catre Facebook, iar asta pentru ca un buton nou ne va ajuta sa scapam de inteligenta artificiala care a fost integrata.

WhatsApp are in versiunile beta implementata optiunea de a purta conversatii cu roboti bazati pe inteligenta artificiala, controlata de Facebook, insa o optiune in meniul de setari al aplicatiei ne va permite sa ascundem tot. WhatsApp are gandita aceasta modificare intr-un mod care sa fie cat mai simplu de folosit, astfel ca, dupa cum puteti vedea si in imaginea de mai jos, de pe iPhone si Android vom putea dezactiva totul foarte usor.

WhatsApp inteligenta experimente dezactivare

WhatsApp pentru iPhone si Android va avea 2 SCHIMBARI Surpriza

WhatsApp nu se opreste aici cand vine vorba despre modificari, iar asta pentru ca, in baza informatiilor descoperite in versiunile beta ale aplicatiilor pentru iPhone si Android, vom putea trimite stickere in canale. Stiti deja ca sute de milioane de utilizatori WhatsApp de pe iPhone si Android acceseaza in fiecare zi canalele de conversatii, iar optiunea de a trimite stickere vine ca o masura extrem de buna, mai ales ca foarte multa lume a cerut-o.

WhatsApp a implementat pana acum doar in versiune beta a aplicatiilor pentru iPhone si Android aceasta schimbare importanta, insa ea va ajunge cu siguranta inclusiv in versiunea publica, desi nu se stie foarte clar cand. WhatsApp pentru iPhone si Android ne va premite sa trimitem orice fel de stickere in cadrul canalelor de conversatii, astfel ca nu vom avea vreo limitare din vreun punct de vedere, ceea ce desigur ca este o veste excelenta.

WhatsApp inteligenta experimente stickere canale

WhatsApp mai are si alte schimbari bune in pregatire pentru lansare in perioada urmatoare, dar ramane de vazut de cat timp va fi nevoie pentru ca ele sa fie in mod oficial oferite pentru noi, in final.