Asa ARATA DACIA Duster 3, Primele Imagini Oficiale cu Noua Masina

DACIA Duster 3 apare in primele imagini oficiale chiar inainte de lansare, asa arata noul SUV al DACIA, iata ce vei putea cumpara foarte curand.

Asa ARATA DACIA Duster 3 Imagini Oficiale

DACIA Duster 3, viitorul model de SUV romanesc pe care DACIA vrea sa il lanseze pentru clientii din intreaga lume in perioada urmatoare, apare in primele imagini oficiale, desi inca nu stim cand va fi dezvaluit oficial. Puteti vedea mai jos o serie de imagini cu DACIA Duster 3 inainte ca masina sa fie dezvaluite in mod oficial, cel mai probabil in cursul zilei de maine, dar lansarea in reprezentante va avea loc abia in 2024.

Asa ARATA DACIA Duster 3 Imagini Oficiale 1

DACIA Duster 3 arata ca un Bigster mai mic, asa cum ne-au spus atat de multe zvonuri aparute in ultimele luni, astfel ca n-ar trebui sa fie vreo surpriza pentru cineva felul in care arata noul SUV DACIA acum. Imaginile au fost preluate dintr-un clip video de prezentare pentru DACIA Duster 3, acesta ajungand pe internet cu doar cateva zile inaintea lansarii masinii, iar in el sunt incluse cateva dintre noutatile pe care le va aduce masina.

Asa ARATA DACIA Duster 3, Primele Imagini Oficiale cu Noua Masina

Asa ARATA DACIA Duster 3 Imagini Oficiale 2

DACIA Duster 3 va avea nu doar un design complet nou in comparatie cu cel actual, dar va veni deasemenea cu o motorizare hibrida, cea din Jogger, asa cum s-a zvonit, ceea ce va multumi foarte multi clienti care o asteptau. Cei de la DACIA vor include deasemenea in DACIA Duster 3 si tractiunea integrala din modelele actuale, un alt punct sensibil pentru foarte multa lume, deci nu se va renunta la ea, asa cum s-a zvonit in repetate randuri.

Asa ARATA DACIA Duster 3 Imagini Oficiale 3

DACIA Duster 3 va beneficia si de foarte multe noutati pe partea de tehnologie, in comparatie cu modelul actual, inclusiv de radar pentru franare de urgenta, sau senzori pentru acoperirea unghiului mort. Practic, in DACIA Duster 3 cei de la DACIA aduc noutatile pe care le-am vazut in toate modelele noi lansate in ultimii doi ani si jumatate de zile, insa e posibil sa avem parte si de alte surprize interesante, dupa ce masina va fi lansata oficial.

DACIA Duster 3 urmeaza sa aiba un pret de vanzare de sub 20.000 de euro, cel putin conform zvonurilor de acum, dar avand in vedere ca lansarea ar putea fi maine, e posibil ca informatiile sa fie 100% adevarate.