E.ON isi Anunta Oficial Clientii, Decizia IMPORTANTA si ce ne da GRATUIT!

E.ON Anunta Oficial Clientii Decizia IMPORTANTA da GRATUIT

E.ON, unul dintre cele mai mari grupuri de energie din toata Romania, decis sa ii anunte in mod oficial pe clientii din intreaga tara in legatura cu ceea ce ar trebui sa stie privind gratuitatile care sunt oferite in perioada Craciunului, iar asta pentru ca vorbim despre premii zilnice in cadrul unui Advent Calendar plin de bucurii.

E.ON explica mai jos cum a gandit acest advent special pentru clientii din toata Romania, iar asta pentru ca ne aduce in imediata atentie o serie de gratuitati speciale care sunt oferite pana pe 24 decembrie, printre ele numarandu-se un robot de aspirare Roborock S8; friteuză Tefal cu aer cald; telefon Samsung Galaxy Z Flip5; vouchere eMAG în valoare de 250 de lei.

E.ON a gandit aceasta campanie speciala pentru a ii bucura pe clientii care vor sa beneficieze de premiile pe care compania vrea sa le ofere si merita sa le avem in atentie in momentul de fata, pentru ca multe dintre ele sunt pe masura asteptarilor foarte multor oameni si nu trebuie trecute usor cu vederea.

𝐀𝐦 𝐢𝐧𝐭𝐫𝐚𝐭 𝐨𝐟𝐢𝐜𝐢𝐚𝐥 𝐢̂𝐧 𝐬𝐞𝐳𝐨𝐧𝐮𝐥 𝐜𝐚𝐝𝐨𝐮𝐫𝐢𝐥𝐨𝐫! Între 1 și 24 decembrie, intră în contul tău E.ON Myline, descoperă toate funcționalitățile și darurile zilnice pregătite de spiriduși în adventul de Crăciun: robot de aspirare Roborock S8; friteuză Tefal cu aer cald; telefon Samsung Galaxy Z Flip5; voucher eMAG în valoare de 250 de lei.