Decizia E.ON de a ii Atentiona pe Clientii din Romania, ce Trebuie sa Afli Acum!

Decizia E.ON Atentiona Clienti conventie

E.ON, unul dintre grupurile din Romania care are numere foarte mari de clienti care se bucura de serviciile sale de energie electrica si gaze naturale in tara, a luat hotararea sa ii atentioneze pe clientii sai in legatura cu o masura pe care acestia o pot pune in aplicare chiar acum, daca au nevoie de ea.

E.ON explica mai jos ce trebuie sa faca romanii in situatia in care uita sa transmita indexul autocitit pentru consumul lunar de energie, iar asta pentru ca exista posibilitatea ca acest lucru sa se intample, iar in aceasta situatie intervine Conventia de Consum, care poate fi stabilita de catre noi.

Conform celor de la E.ON Romania, atunci cand nu transmitem indexul autocitit, intervine Conventia de Consum, in baza careia se stabileste consumul lunar de care noi beneficiem, iar in baza acestor valori, ne putem face o idee cu privire la cat avem de platit pentru consumul pe care il avem, sau nu.

E.ON Romania stie foarte bine cat de important este pentru multi romani sa nu plateasca mult pentru facturile lunare de energie, astfel ca e bine sa va uitati cu mare atentie la informatiile privind conventia de consum, si sa stabiliti o valoare care sa genereze si un cost cat mai redus pentru noi lunar.

“𝐀𝐦 𝐮𝐢𝐭𝐚𝐭 𝐬𝐚̆ 𝐭𝐫𝐚𝐧𝐬𝐦𝐢𝐭 𝐢𝐧𝐝𝐞𝐱𝐮𝐥. 𝐂𝐞 𝐟𝐚𝐜 ? Dacă perioada de transmitere index s-a încheiat, facturarea se va face în funcție de cantitățile setate în convenția de consum, iar dacă aceasta nu există, în funcție de istoricul de consum din ultimele 12 luni. Îți recomandăm să îți setezi convenția de consum direct din contul tău E.ON Myline, pentru facturi de estimare mai apropiate de consumul real.”