WhatsApp: 2 Actualizari Importante pentru iPhone si Android cu Schimbari Impresionante

WhatsApp a anuntat in mod oficial 2 actualizari importante pentru iPhone si Android, iata ce schimbari impresionante sunt oferite pentru noi toti.

whatsapp restaurat comenzi

WhatsApp, de departe cea mai mare platforma de mesagerie din intreaga lume la ora actuala, a anuntat in mod oficial 2 actualizari importante pentru iPhone si Android, ele aducand foarte multe schimbari impresionante pentru cele peste 2 miliarde de utilizatori din intreaga lume, care utilizeaza platforma zilnic.

WhatsApp a lansat segmentat aceste actualizari pentru iPhone si Android, iar unele dintre noutatile oferite sunt disponibile inclusiv pentru aplicatia dedicata Mac-urilor, astfel ca o multitudine de utilizatori din toata lumea se vor putea bucura de noutatile speciale care sunt oferite in momentul de fata pentru toata lumea.

WhatsApp confirma ca s-au restaurat comenzile rapide de la tastatură anterioare pentru a naviga între chat-uri; s-au adăugat noi comenzi rapide de la tastatură pentru o productivitate sporită; bara de meniu modernizată pentru a găsi acțiuni rapide și comenzi rapide; au fost ajustate ordinea acțiunilor mesajelor. „Răspunde” este acum afișat ca prima opțiune.

WhatsApp: 2 Actualizari Importante pentru iPhone si Android cu Schimbari Impresionante

WhatsApp a decis sa anunte in mod oficial ca s-a adăugat o opțiune în „Setări” > „Chat-uri” > „Aspect” pentru a seta modul întuneric/luminos; s-a adăugat o opțiune în meniul contextual al câmpului de text „Substituții” > „Înlocuire emoji” pentru a dezactiva completarea automată a emoji. S-a rezolvat o problemă în care tasta „Enter” sărea o linie în loc să trimită un mesaj

Conform listei de schimbari publicate de catre WhatsApp Messenger, s-a rezolvat o problemă în care filtrul „Necitit” lipsea la prima lansare; s-a rezolvat o problemă în care aplicația nu mai răspundea după trimiterea conținutului media; imbunătățirile comenzilor rapide de la tastatură sunt în curs de desfășurare, care urmează într-o versiune viitoare.

WhatsApp Messenger asculta feedback-ul utilizatorilor și va continua să actualizeze aplicația în mod regulat pentru a remedia erorile, a optimiza performanța și a îmbunătăți experiența. Compania le mulțumeste oamenilor că folosesc noua noastră aplicație pentru iPhone si Mac!