America Express la FINAL! Antena 1 face Anuntul de ULTIMA ORA privind Echipee din Etapa Finala!

America Express FINAL Antena 1 Anuntul ULTIMA ORA privind Echipee Etapa Finala

America Express, cel mai popular reality show din Romania la ora actuala, intra in etapa finala, iar asta pentru ca sezonul 6, Drumul Soarelui, a ajuns la finala, care va fi difuzata de catre Antena 1 in cursul zilelor de luni, marti si miercuri, deci de Craciun veti avea ce sa urmariti, daca sunteti dornici de asta.

America Express are deja o echipa in finala, Alexia si Aris Eram castigand buletul de aur, urmand ca alte echipe sa se lupte in continuare pentru a accede in aventurile care le vor aduce posibilitatea de a castiga banii care sunt pusi la bataie de catre Kaufland, suma fiind una substantiala pentru concurenti.

Conform celor de la Antena 1, vorbim despre ultimele provocari din America Express pe care le vom vedea in cursul sezonului 6, Drumul Soarelui, iar mai mult ca sigur va merita sa ne bucuram de ceea ce au pregatit cei din cadrul trustului, mai ales ca si concurentii sunt foarte dornici sa castige premiul cel mare.

America Express se apropie de final dupa cateva saptamani extrem de intense, cu multe batalii care au pus pe jar toti concurentii care au participat la provocari, asa ca va fi extrem de interesant de vazut cine anume va reusi sa castige premiul cel mare, mai ales ca exista orgonlii foarte serioase intre concurenti.

America Express, ETAPA FINALĂ, duminică de la 21.00 luni, marți, miercuri de la 20.30 pe Antena 1. Prima echipă anunțată la careu de Irina Fodor a fost cea alcătuită din Alexia și Aris Eram, câștigătorii biletului de aur. Restul perechilor au plecat în ultima cursă pentru ultima șansă a acestui sezon, la capătul căreia Romică și Cătălin Țociu au părăsit competiția.