Anunt de Urgenta al ENGIE pentru Toti Clientii din Romania

ENGIE, grupul mare de energie pe care se bazeaza multi romani pentru furnizarea de energie electrica si gaze naturale, transmite un anunt oficial de urgenta.

Anunt Urgenta ENGIE Toti Clientii Romania

ENGIE, grupul de energie care furnizeaza electricitate si gaze naturale pentru un numar foarte mare de romani, a publicat un anunt de urgenta despre care trebuie sa stie toti oamenii, iar asta pentru ca in atentia noastra este adusa situatia platii facturilor emise de catre companie, pana la inceputul acestui an.

ENGIE explica mai jos faptul ca, daca avem emisa o factura de energie, atunci este important sa stim ca in perioada 1 – 22 ianuarie putem sa facem plati, chiar daca se efectueaza lucrari de mentenanta la serviciile online pe care le ofera compania si unele facturi nu sunt emise, dar incasarile sunt inregistrate.

Dupa cum prea bine stiti deja, ENGIE Romania are programate intre 1 si 22 ianuarie lucrari de mentenanta pentru serviciile pe care ni le ofera, deci este foarte important sa nu ignoram ceea ce se intampla, pentru a si siguri ca platim corect facturile, transmitem indexul autocitit si primim facturile emise deja.

Anunt de Urgenta al ENGIE pentru Toti Clientii din Romania

ENGIE Romania are si pe website-ul sau mai multe informatii cu privire la ceea ce se intampla in aceasta perioada, asa ca daca sunteti interesati sa aflati toate detaliile, e important sa intrati acolo pentru a vedea tot ceea ce ni se transmite, mai ales ca unele dintre detalii sunt extrem de importante.

Ai efectuat sau intenționezi să efectuezi o plată a facturii tale de energie în perioada 1 – 22 ianuarie? ✉

Este important să știi că, în intervalul menționat, poți plăti facturile, iar plățile sunt recepționate, dar acestea nu sunt vizibile în sistemele noastre și în contul de client MyENGIE.

Odată cu revenirea la funcționarea normală a sistemelor, după data de 22 ianuarie, informațiile despre facturi și plăți se vor actualiza treptat. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și îți mulțumim pentru înțelegere!