Alerta NOWCASTING cu un Cod Meteorologic ANM de ULTIMA ORA in Romania pe 15 Februarie 2024

Alerta nowcasting emisa de catre ANM cu un cod meteorologic de ultima ora in Romania pe 15 februarie 2024, ne aduce in atentie fenomenele meteo de vreme severa.

Alerta NOWCASTING Cod Meteorologic ANM ULTIMA ORA Romania 15 Februarie 2024

Alerta nowcasting cu un cod meteorologic ANM, Administratia Nationala de Meteorologie, de ultima ora pe 15 februarie 2024 in Romania, aduce in imediata noastra atentie o serie de fenomene meteo de vreme severa imediata care ne vor afecta activitatea si deplasarile.

ANM vorbeste mai jos despre vantul cu putere de 60 km/h la rafala, care ne va crea probleme destul de mari daca dorim sa ne deplasam in anumite regiuni ale tarii, asa ca este important sa fim atenti la ceea ce facem in cursul urmatoarelor ore in toata tara.

COD GALBEN!

Data emiterii : 15-02-2024 ora 10.

Valabil de la : 15-02-2024 ora 11:00.

In zona : Zona de litoral a județului Tulcea , respectiv zona localităților:

Jurilovca, Sulina, C.A. Rosetti, Sfântu Gheorghe;

Județul Tulcea : Delta Dunarii, respectiv zona localităților: Sarichioi, Jurilovca, Valea Nucarilor, Murighiol, Chilia Veche, Mahmudia, Ceamurlia de Jos, Nufăru, Beștepe, Crișan, C.A. Rosetti, Maliuc, Pardina;

Se vor semnala : intensificări ale vântului care vor depăși la rafală 55…60 km/h.

Avertizările și atenționările meteorologice se actualizează în funcție de durata și gravitatea fenomenelor prognozate.

Informările meteorologice se emit în cazul în care fenomenele meteorologice prognozate au potențial de a deveni temporar periculoase pentru anumite activităţi, dar altfel sunt obişnuite pentru perioada respectivă.

Avertizările de fenomene periculoase imediate se emit pentru o perioadă de maxim 6 ore. Emitent: Centrul Național de Prognoză Meteo.