Nicolae Ciuca: Indemnul de ULTIMA ORA pentru Guvernantii PNL si PSD

Nicolae Ciuca a publicat un anunt de ultima ora pentru guvernantii PNL si PSD din Romania, iata ce transmite presedintele PNL membrilor partidului.

nicolae ciuca indemn pnl psd

Nicolae Ciuca, presedintele PNL, a publicat un indemn de ultima ora pentru guvernantii PSD si PNL din Romania, aducandu-le acestora in atentie motivele principale pentru care ei ar fi acceptat sa faca parte din Guvernul Romaniei in ultimii ani de zile, ambele partide conducand tara.

Nicolae Ciuca vorbeste mai jos despre ceea ce trebuie sa indeplineasca guvernantii PSD si PNL in baza promisiunilor facute fata de romani, iar asta pentru ca au fost facute foarte multe promisiuni, chiar daca nu toate au fost indeplinite, iar in plin an electoral, va fi interesant de vazut ce se va intampla.

Nicolae Ciuca indeamna PNL si PSD sa-si respecte angajamentele

Am intrat la guvernare pentru a aduce stabilitate. În politică, în guvern, în societate.

Îndemn guvernanții care au uitat această motivație în ultimii ani să își reamintească de angajamentul lor, să își aducă aminte ce ne-am propus să realizăm pentru români și pentru țară, în vremuri complicate.

În contextul acestor zile, saturat de discurs politic, să nu uităm că suntem aici pentru oameni. Nu pentru noi și nu pentru funcții.

Să ne amintim ce le-am promis românilor. Nu am promis nimănui conflicte, nu asta e menirea noastră aici.

Ne așteaptă încă multă muncă în următorii ani. Avem oportunitatea să aducem mai mulți bani europeni, să îmbunătățim sistemul de sănătate, să creștem veniturile tuturor și să dezvoltăm comunitățile. Asta e promisiunea noastră și este jurământul pe care l-am făcut românilor, pentru care conflictele și discuțiile despre funcții nu înseamnă nimic și nu le fac cu nimic viața mai bună.