BCR Romania Confirma Oficial Noi SCHIMBARI foarte Importante pentru Clientii Romani

BCR Romania a facut o noua serie de schimbari importante pentru clientii din toata Romania, iata ce transmite banca pentru cei care-i folosesc serviciile.

bcr romania impartire

BCR Romania, una dintre cele mai mari banci din Romania la ora actuala, a facut o serie de schimbari foarte importante pentru clientii din toata tara, iar ele vizeaza in mod oficial aplicatia George pentru telefoanele iPhone si Android, ea fiind folosita de catre un numar mare de oameni in aceasta perioada.

BCR Romania a implementat in cadrul aplicatiei George posibilitatea de a gasi mai multe informatii prin utilizarea unei functii de cautare imbunatatita, mai mult decat atat, banca afirma ca a mutat informatiile despre asigurari in meniul de prezentare generala, astfel ca ele vor fi mai usor de accesat acolo.

Daca sunteti interesati sa faceti transferuri, atunci acum exista optiunea de a dona bani direct din contul BCR folosind aplicatia George, iar daca va iesiti des in oras, atunci exista o functie speciala pentru a imparti cheltuielile cu prietenii nostri, ea fiind implementata direct in cadrul aplicatiei George pentru iPhone si Android.

BCR vorbeste deasemenea si despre simplificarea procesului de deschidere a unui cont folosind aplicatia George, totul fiind mai usor multumita actualizarii recente, aplicatia fiind disponibila pentru instalare gratuita prin App Store si Google Play Store, important fiind sa o instalati exclusiv dina ceste magazine de aplicatii.

Acum, puteți găsi tot ce aveți nevoie folosind funcția de căutare. Pentru mai multă vizibilitate, am adăugat asigurările în prezentare generală și în ecranul Transfer nou veți găsi și o nouă modalitate de a trimite bani pentru o cauză bună. Puteți împărți cheltuielile cu prietenii folosind noua funcție Împărțiți factura. Pe lângă toate acestea, deschiderea contului George se poate face acum direct în aplicație. Suntem deschiși la feedback și prețuim foarte mult utilizatorii noștri.