George Simion Acuza o Lovitura de Stat in Romania, Anuntul privind Iohannis si PSD

George SImion acuza o lovitura de stat in Romania, iata ce spune presedintele AUR cu privire la Klaus Iohannis, Marcel Ciolacu si Nicolae Ciuca.

George Simion Acuza Lovitura Stat Romania Anuntul Iohannis PSD

George Simion a facut o serie de anunturi de ultima ora cu privire la Romania, alegerile din 2024 si nu numai, presedintele AUR acuzand o lovitura de stat in tara noastra, din cauza modului in care sunt pregatite alegerile de anul acesta, aducand in discutie actiunile luate de Klaus Iohannis, Marcel Ciolacu si Nicolae Ciuca.

George Simion vorbeste inclusiv despre Republica Moldova, pe care nu o considera o tara, si pe care vrea sa o vada alipita Romaniei, el avand interdictie la intrarea pe teritoriul moldovean din cauza afirmatiilor facute in ultimii ani cu privire la unirea cu Romania, mai multe detalii fiind mai jos.

“Dupa cum bine stiti, de o luna de zile nu se mai pune nicio problema reala in Parlamentul Romaniei. Nu vorbim despre planul national de cancer, de interzicerea jocurilor de noroc, sau a publicitatii la jocurile de noroc, despre salariul minim, despre recalcularea pensiilor. O singura preocupare este pe masa de lucru a coalitiei, cum sa ramana la putere in mod ilegla, neconstitutional.

Practic, se urmareste mentinerea la putere ilegitim si neconstitutional a unui partid care nu mai are sustinere populara, vorbim aici despre un grup infractional organizat, si vom depune solicitari in acest sens la procuratura generala pentru conspiratie la incalcarea Constitutiei si pentru realizarea unui grup infractional organizat, tainuire de informatii.

Avem multi oameni care ne-au spus ca asupra angajatilor de la Autoritatea Electorala Permanenta s-au facut ieri presiuni pentru inscrierea pe “repede inainte” a unei formule de incalcare a Constitutiei. Nu vom ingadui asa ceva, cred ca fiecare roman intelege de ce aceasat graba, nu avem vreo problema daca alegerile se organizeaza pe 9 iunie, pentru ca suntem convinsi ca romanii ii vor taxa la vot pe cei din PSD, pe cei care tolereaza ca anexa sa faca regulile in aceasta tara.

Si ca presedintele tarii sa se implice in jocul democratic. Este fara precedent, domnul Klaus Werner Iohannis, cel care a tacut timp de 9 ani, incearca sa isi salveze acum partidul, faceti ce vreti dumneavoastra, dar nu incalcand Constitutia. Fac un apel la toate institutiile responsabile pentru protejarea ordinii Constitutionale, sa ia atitudine si sa impiedice aceasta tentativa de lovitura de stat.

Republica Moldova, in opinia mea nu este o tara, este un stat. Urasc din strafundul sufletului meu hotarul nedrept de la Prut. Nu vad niciun argument pentru ca al doilea stat romanesc sa existe in alta componenta decat cea a tarii mame, si cu siguranta nu imi doresc perpetuarea unei statlitati moldovenesti diferite de Romamia. Eu iubesc Romania.”