iOS 17.4 va Afisa Informatii mai Detaliate despre Bateriile iPhone

iOS 17.4 Afisa Informatii Detaliate Bateriile iPhone

iOS 17.4 urmeaza sa fie lansat de catre compania Apple in perioada imediat urmatoare, iar conform celor din Cupertino, se pare ca vor fi afisate informatii suplimentare despre bateriile telefoanelor, cel putin cand vine vorba despre modelele din seria iPhone 15.

iOS 17.4 urmeaza sa ne spuna cand a fost fabricata bateria din telefoanele iPhone 15, cand a fost activata, numarul de cicluri de incarcare inregistrate pentru ea, dar si daca este necesara inlocuirea acesteia, pentru a beneficia de capacitatea maxima.

Apple nu va afisa aceste informatii decat pe telefoanele din seria iPhone 15, astfel ca daca veti instala iOS 17.4 pe modele mai vechi de telefoane iPhone, nu veti vedea informatii la fel de detaliate, asa ca e bine sa stiti la ce sa va asteptati.

Cu modelele iPhone 15 cu iOS 17.4 și versiuni ulterioare, puteți vedea starea bateriei dvs., când a fost fabricată, când a fost utilizată pentru prima dată, numărul de cicluri și dacă se recomandă înlocuirea bateriei. Accesați Setări > Baterie > Sănătatea bateriei.