DACIA Logan: SCHIMBARILE Importante in 2024 Anuntate Oficial de DACIA pentru Masini

DACIA Logan are anuntate in 2024 noi schimbari foarte importante, aceste afiind anuntate oficial de DACIA, iata ce va fi integrat in automobile.

DACIA Logan SCHIMBARILE Importante 2024 Anuntate Oficial DACIA Masini

DACIA Logan, cel mai vandut model de masina al DACIA pe piata din Romania, urmeaza sa beneficieze de o serie de schimbari foarte importante in anul 2024, acestea fiind anuntate in mod oficial de catre compania romaneasca. Conform celor de la DACIA, Logan 2024 urmeaza sa beneficieze, in primul rand, de conformare cu standardele de siguranta GSR2, incepand cu luna iulie a acestui an, anumite dotari de siguranta devenind standard de la acea data.

DACIA Logan va avea integrate la interior o priza USB-C in partea inferioara a plansei de bord si in spatele consilei centrale, pentru anumite modele, fiind eliminate deasemenea si unele dintre manualele de utilizare ale masinilor. DACIA Logan 2024 urmeaza sa integrate standard unele echipamente au menirea de a respecta standardele de siguranta ale GSR2, ceea ce ar putea duce si la o crestere a preturilor de vanzare.

DACIA Logan: SCHIMBARILE Importante in 2024 Anuntate Oficial de DACIA pentru Masini

DACIA Logan va avea printre sistemele de sigura GSR2 incluse urmatoarele:

  • inregistrator de date (pentru caz de accident).
  • posibilitate de instalare a dispozitivului de antidemaraj etilometric (pentru a evita conducerea sub influența alcoolului).
  • sistem de recunoaștere a panourilor de semnalizare rutieră, cu alertă pentru depășirea vitezei legale.
  • alertă la schimbarea benzii de circulație.
  • asistență la menținerea benzii de circulație.
  • sistem de supraveghere a atenției șoferului.
  • asistență la parcarea cu spatele.
  • senzori de lumină și de ploaie.
  • frânare automată de urgență cu funcție de detectare a pietonilor și bicicliștilor.
  • semnalizarea frânării de urgență.

DACIA Logan urmeaza deasemenea sa aiba din 2024 si noi tipuri de roti Flexwheel biton Atara, aceleasi urmand a fi integrate si in modelele Sandero, care vor beneficia de anumite schimbari incepand cu anul 2024. Noi jante din aliaj ar putea fi oferite pentru DACIA Logan 2024, impreuna cu noi culori pentru caroserie, un buton numit My Safety va fi deasemenea integrat pentru dezactivarea anumitor functii ADAS, separat de un cod QR de salvare, integrat pe parbriz si luneta.

DACIA Logan 2024, dupa cum puteti vedea, va veni cu multe schimbari extrem de interesante incepand din 2024, dar ramane de vazut cu cat va creste pretul de vanzare pentru masinile care vor fi produse anul acesta.