Survivor All Stars: Anunturile de ULTIM MOMENT ale PRO TV, ce Probleme au Concurentii!

Survivor All Stars este in centrul unor anunturi foarte importante facute de catre PRO TV, iata ce probleme au concurentii si ce provocari sunt anuntate.

Survivor All Stars Anunturile ULTIM MOMENT PRO TV Probleme Concurentii

Survivor All Stars, de departe cel mai popular reality show din Romania la ora actuala, continua in aceasta seara cu un nou episod al actualului sezon, iar cei de la PRO TV vorbesc despre problemele cu care se confrunta concurentii, totul pentru ca luptele din provocari sa fie mult mai intese decat pana acum.

Survivor All Stars va avea noi confruntari in episoadele de astazi si maine, cei de la PRO TV confirmand in mod oficial faptul ca de la ora 21:30 vom vedea ceea ce a fost pregatit pentru echipele care se infrunta pentru castigarea premiilor puse in joc, iar controversele vor face actiunea cu atat mai interesanta, in final.

PRO TV spune si ca problemele meteorologice le-au creat reale probleme concurentilor, care au fost nevoiti sa-si schimbe locul de dormit, aceasta fiind una dintre provocarile foarte mari de la Survivor All Stars, pe care vor trebui sa le depaseasca intr-un mod cat mai facil concurentii care se infrunta acum.

Survivor All Stars le pregateste in mod constant provocari tot mai variate concurentilor, pentru ca PRO TV sa genereze spectacolul pe care milioane de romani il asteapta in fiecare saptamana, asa ca zilele acestea ne putem astepta sa vedem o serie de surprize foarte mari, asa cum este si normal, in final.

Noi confruntări ‼️ Mai mult show! Urmărește Survivor ALL STARS! Astăzi, mâine și joi, de la 21:30. Ce se întâmplă diseară la Survivor All Stars ! Zanni consideră că mai e loc de eliminări la Faimoși. Ce probleme meteorologice le vor face reale probleme și-i va face să fie nevoiți să-și schimbe locul de dormit.