BRD Romania: Oficiala Informare de ULTIM MOMENT cu un o AVERTIZARE pentru Toti Clientii

BRD Romania a decis a transmita o informare oficiala de ultim moment cu o avertizare despre care trebuie sa stie toti clientii sai din Romania chiar acum.

BRD Romania Oficiala Informare ULTIM MOMENT AVERTIZARE Toti Clientii

BRD Romania, una dintre institutiile financiare cele mai mari care activeaza in Romania la ora actuala, a decis sa aduca in atentia tuturor clientilor o informare oficiala de ultim moment, cu un avertisment care nu trebuie ignorat. Cei de la BRD Romania le vorbesc tuturor clientilor despre problema majora a fraudelor online bazate pe spoofing, ceva ce se intampla tot mai des in toata tara si genereaza pierderi substantiale de bani pentru foarte multi oameni.

BRD Romania explica mai jos ce inseamna aceasta metoda de fraudare, ea avand la baza contactarea victimelor de catre persoane care se prezinta ca fiind reprezentanti ai bancii, ele cerand diverse date personale de la oameni. Cei de la BRD Romania spun ca tehnicile au la baza inclusiv mascarea numerelor de telefon, astfel incat in momentul in care victima este apelata, ea sa creada ca este sunata de catre banca, desi de fapt e sunata de catre fraudator.

BRD Romania: Oficiala Informare de ULTIM MOMENT cu un o AVERTIZARE pentru Toti Clientii

BRD Romania spune ca trebuie sa fim extrem de vigilenti cand suntem apelati de catre o persoana de acest gen, pentru ca daca incepe sa ne ceara date personale prin telefon, nu este de la banca, deoarece reprezentantii sai nu fac asta. Mai mult decat atat, daca acea persoana care se prezinta ca fiind unul dintre reprezentantii BRD Romania, ne cere sa instalam AnyDesk, sau alte aplicatii in telefoane si PC-uri, atunci in mod clar este vorba despre nimic altceva decat o frauda.

BRD Romania spune foarte clar pe website-ul sau, dar si in mesajul de mai sus, faptul ca reprezentantii sai nu cer vreodata informatii confidentiale ale clientilor prin intermeidul telefonului, pe retele de socializare, sau chiar prin WhatsApp. In aceasta idee, trebuie sa fim extrem de atenti la ceea ce se intampla, iar asta pentru ca in unele cazuri cei de la BRD Romania, nu pot recupera banii care sunt furati, iar clientii raman fara, poate chiar tot ce aveau in conturi.

BRD Romania ne recomanda deasemenea sa instalam aplicatiile sale pentru iPhone si Android exclusiv prin intermediul App Store si Google Play Store, asa ca este imperios necesar sa avem in vedere inclusiv aceasta recomandare serioasa.