Kaufland: Hotararea Extrem de IMPORTANTA privind Sute de Produse din Toate Magazinele

Kaufland a anuntat o hotarare extrem de importanta privind sute de produse din toate magazinele, iata ce a decis compania pentru milioane de oameni.

Kaufland Hotararea Extrem IMPORTANTA Sute Produse Toate Magazinele

Kaufland a decis in mod oficial sa anunte o hotarare extrem de importanta cu privire la sute de produse pe care le vinde in magazinele din intreaga tara, iar asta pentru ca aduce in imediata noastra atentie reducerile oferite. Dupa cum puteti vedea si mai jos, vorbim despre o decizie a celor de la Kaufland vis-a-vis de sute de produse vandute in magazinele din toata tara, ele fiind incluse intr-o promotie speciala numita Cosul Albastru, o idee extrem de interesanta.

Kaufland spune ca in cazul produselor care sunt incluse in promotia Cosul Albastru, vorbim despre o extra reducere de 10% oferita clientilor care au si Kaufland Card, astfel ca vom beneficia de preturi mult mai mici pentru produse. Conform celor de la Kaufland, produsele alese sunt unele dintre cele mai vandute in magazinele din toata Romania la ora actuala, ele beneficiind de extra reducere de 10% incepand cu data de 21 februarie, in toata tara.

Kaufland: Hotararea Extrem de IMPORTANTA privind Sute de Produse din Toate Magazinele

Kaufland explica in mod oficial pe website-ul sau faptul ca, reducerea suplimentara de 10% se aplica peste orice fel de alta promotie care este in derulare si se aplica pentru produsele care sunt incluse in Cosul Albastru. Pentru a beneficia de tot, e nevoie sa faceti un Kaufland Card la Kaufland Romania, acesta fiind oferit in mod gratuit pentru oricare dintre romanii care sunt dornici sa profite de utilizarea cardului de fidelitate oferit de catre lantul de hypermarket-uri.

Kaufland incearca sa ii ajute pe romanii din intreaga tara sa se bucura de preturi cat mai bune pentru serviciile pe care le ofera, deci merita sa avem in atentie tot ceea ce este disponibil in mod oficial pentru noi, asa cum este si normal. Campania speciala pentru Kaufland Card, pe care Kaufland Romania o deruleaza, este, desigur, disponibila doar pentru o perioada limitata de timp, asa ca nu trebuie sa o treceti cu vederea, pentru ca s-ar putea sa regretati tot.

Kaufland are pe website-ul sau informatii suplimentare cu privire la ceea ce este oferit la pret promotional pentru toti romanii, asa ca e bine sa va uitati cu atentie la toate ofertele care sunt disponibile pentru noi chiar de acum.