BANCA Transilvania: Semnal de ALARMA cu o ATENTIONARE pentru Clientii din Romania

BANCA Transilvania trage un foarte serios semnal de alarma cu o atentionare pentru clientii din toata Romania, iata ce spune banca acum pentru noi.

BANCA Transilvania Semnal ALARMA ATENTIONARE Clientii Romania

BANCA Transilvania, institutia financiara cea mai mare din toata Romania si una dintre cele mai mari care activeaza in Europa de Est, trage un foarte serios semnal de alarma despre care trebuie sa stie toti clientii din Romania acum. Mai exact, cei de la BANCA Transilvania ne ofera cateva sfaturi extrem de importante, care ne pot ajuta sa nu devenim victimele celor care vor sa ne fure banii, una dintre problemele cele mai mari cu care se confrunta sistemul bancar acum.

BANCA Transilvania ne spune ca trebuie sa fim foarte atenti la clipurile video de tip deepfake, adica acelea care folosesc imaginea unor persoane reale pentru a ne recomanda sa facem investitii, care sunt de fapt fraude. Conform celor de la BANCA Transilvania, trebuie sa fim atenti la aceste clipuri video, pentru ca daca sunt distorsionate, sau persoanele au miscari care nu sunt normale, atunci exista o sansa extrem de mare ca acel clip video sa fie fals.

BANCA Transilvania: Semnal de ALARMA cu o ATENTIONARE pentru Clientii din Romania

BANCA Transilvania ne recomanda deasemenea sa fim extrem de atenti la corectitudinea mesajelor transmise prin aceste clipuri video, iar asta pentru ca, in general, ele nu sunt transmise folosind espresii corecte, din punct de vedere gramatica. Avand in vedere ca fraudatorii folosesc, de obicei, sisteme de traducere automata a textelor, BANCA Transilvania spune ca mesajele sunt, in general, gresite, astfel ca e destul de usor sa ne dam seama cand totul e o frauda.

BANCA Transilvania ne spune deasemenea ca, daca mesajele care ne sunt aduse in atentie sunt alarmiste, gandite pentru a ne speria sa actionam impulsiv, atunci exista un risc foarte mare ca totul sa fie o foarte mare frauda. In aceasta situatie, BANCA Transilvania ne spune ca trebuie sa ignoram cu desavarsire acele mesaje, pentru a nu risca sa devenim, aproape sigur, o victima a celor care vor sa ne faca rau, ceea ce se poate intampla foarte usor.

BANCA Transilvania spune deasemenea ca in cazul fraudelor de acest gen, exista sanse foarte mici ca banii sa fie recuperati de catre persoanele care sunt victime in aceste situatii, asa ca e important sa fim extrem de vigilenti.