Electrica: Clarificarile Oficiale de ULTIM MOMENT Aduse in ATENTIA Tuturor Clientilor din Romania

Electrica a publicat o serie de clarificari de ultim moment, care trebuie sa fie in atentia clientilor din toata Romania, iata ce trebuie sa stim acum.

Electrica Clarificarile Oficiale ULTIM MOMENT ATENTIA Tuturor Clientilor Romania

Electrica, furnizorul de gaze naturale si energie pe care se bazeaza un numar foarte mare de romani pentru furnizarea de servicii in momentul de fata, aduce in atentia clientilor din toata Romania o serie de clarificari oficiale. Mai exact, vorbim despre faptul ca in baza modificarilor facute de catre Electrica pentru sistemul de facturare a serviciilor din Romania, clientii primesc acum sume de plata care sunt bazate pe estimari de consum si nu pe un index real.

Electrica spune ca facturile pentru lunile ianuarie si februarie sunt facute in baza istoricului de consum din anii anteriori, inregistrat de catre clienti, deci de aceea sumele ar putea fi diferite fata de ceea ce s-ar astepta unii clienti. Estimarile pe care Electrica le face pentru facturile romanilor sunt bazate pe conventia de consum, care exista pentru fiecare client in parte, ea putand fi actualizata de catre clienti, fie in website-ul companiei, fie in magazinele acesteia.

Electrica: Clarificarile Oficiale de ULTIM MOMENT Aduse in ATENTIA Tuturor Clientilor din Romania

Electrica spune ca dupa ce reprezentantii sai vor citi indexul de consum pentru fiecare locatie in care se furnizeaza servicii, facturile de regularizare vor regla orice fel de neconcordante intre consumul real si cel facturat. Daca vreun client este nemultumit de valoarea facturii primite de la Electrica, atunci poate transmite o solicitare pentru corectarea ei, aceasta putand fi trimisa catre companie fie prin website-ul sau, cu formularul unic, ori prin oricare dintre magazine.

Electrica a decis recent sa-si modifice inclusiv programul magazinelor pentru a le permite clientilor sa intre in contact cu angajatii sau pentru a cere informatii cu privire la orice fel de neregularitati legate de valoarea facturilor. V-am spus zilele trecute programul nou al tuturor magazinelor Electrica din Romania in care putem merge pana mai tarziu decat de obicei, asa ca merita sa avem in vedere aceste informatii, pentru a putea rezolva rapid orice fel de probleme.

Electrica vorbeste pe website-ul sau despre tot ceea ce ar trebui sa stim in legatura cu masurile pe care le pune in aplicare in momentul de fata, astfel ca merita sa avem in vedere tot ceea ce ni se spune, pentru a beneficia de ele.