LIDL Romania: AVERTISMENTUL Oficial de ULTIMA ORA pentru Clientii Romani din Tara

LIDL Romania a emis un avertisment oficial de ultima ora, extrem de important pentru clientii din toata Romania, ce produs retrage de la vanzare acum.

lidl romania retragere produs martie 2024

LIDL Romania, unul dintre lanturile de supermarket-uri cu cel mai mare numar de magazine deschise la nivelul intregii tari in momentul de fata, a emis un avertisment oficial de ultima ora, care vizeaza clientii din intreaga tara. Dupa cum puteti vedea si mai jos, LIDL Romania vorbeste despre retragerea de la vanzare a unui produs, care s epare ca nu este tocmai conform, cerandu-le clientilor sa returneze in magazine produsele cumparate si sa nu le consume.

LIDL Romania spune ca produsul Grandino Biscuiți din aluat fraged, cu 20% ciocolată cu lapte, 12% ciocolată neagră și 6% ciocolată albă 200g, fabricat de catre compania Banketbakkerij Merba B.V., nu trebuie consumat. Vorbim despre unele stocuri din loturile pe care LIDL Romania le-a primit pana in momentul de fata, compania cerandu-le romanilor sa returneze produsele cumparate in magazine pentru a-si primi banii inapoi, cele de pe rafturi fiind retrase.

LIDL Romania: AVERTISMENTUL Oficial de ULTIMA ORA pentru Clientii Romani din Tara

lidl romania retragere produs martie 2024 biscuiti
Biscuitii Grandino Biscuiți din aluat fraged, cu 20% ciocolată cu lapte, 12%, ciocolată neagră și 6% ciocolată albă 200g retrasi de la vanzare de LIDL Romania.

LIDL Romania spune ca doar produsele care au termen de valabilitate 12.12.2024 sunt afectate de aceasta retragere, afirmand ca nu exista posibilitatea de excludere a faptului ca in interiorul acestor produse ar exista corpuri metalice straine. Avand in vedere ca in caz de consum ar putea exista pericol de ranire a oamenilor, LIDL Romania le spune tuturor clientilor sa returneze de indata produsele afectate pentru a-si primi inapoi banii platiti in magazin.

LIDL Romania nu spune cat timp au fost vanduti biscuitii Grandino Biscuiți din aluat fraged, cu 20% ciocolată cu lapte, 12%, ciocolată neagră și 6% ciocolată albă 200g in Romania, dar daca aveti unui afectat, e important sa nu il consumati. LIDL Romania nu se face vinovata de aceasta problema, produsele fiind afectate in timpul procesului de fabricare, astfel ca vina este a producatorului, care a si decis in final retragerea aceasta voluntara a produsului.

LIDL Romania are pe website-ul sau mai multe informatii cu privire la acest produs, astfel ca merita sa ne uitam cu mare atentie la toate detaliile pentru a fi siguri ca beneficiem de acest avertisment si ne primim banii inapoi foarte rapid.