Electrica: Deciziile Oficiale de ULTIM MOMENT pentru Toti Clientii din Romania

Electrica a anuntat in modoficial deciziile de ultim moment pe care le-a luat pentru clientii din toata Romania, iata ce trebuie sa stim acum.

Electrica Deciziile Oficiale ULTIM MOMENT Toti Clientii Romania

Electrica, companie furnizoare de electricitate si gaze naturale pentru un numar foarte mare de romani din intreaga tara la ora actuala, a decis sa faca o serie de schimbari extrem de importante, despre care ar trebui sa stim. Vorbim despre modificari pe care Electrica le-a facut din cauza noilor reglementari pentru facturile pe care trebuie sa le emita clientilor din Romania, acestea aducand schimbari si pentru transmiterea indexului autocitit.

Electrica spune ca in cazul tuturor clientilor, a fost obligata sa modifice perioadele de transmitere ale indexului autocitit, astfel ca acum exista perioade noi in care putem face asta, in toate regiunile tarii in care avem servicii. Dupa cum veti vedea si pe website-ul celor de la Electrica, pentru luna februarie datele noi de transmitere ale indexului autocitit au variat in functie de judetul in care se afla clientii, iar in martie s-ar putea intampla acelasi lucru.

Electrica: Deciziile Oficiale de ULTIM MOMENT pentru Toti Clientii din Romania

Electrica a modificat ceea ce apare pe facturile clientilor din toata Romania, introducand o serie de elemente noi, asa cum a fost obligata de catre noile reglementari pe care autoritatile din Romania le-au facut in domeniul fiscal. In baza acestor modificari, in momentul in care transmitem indexul autocitit, trebuie sa fim foarte atenti la noile elemente de identificare pe care Electrica le are pe facturi, astfel incat sa raportam indexul autocitit in mod corect.

Electrica explica in mod foarte clar pe website-ul sau ce presupun aceste modificari pentru noi, astfel ca este foarte important sa le stim, pentru ca daca nu transmitem corect indexul autocitit, vom plati in baza conventiei de consum. Solutiile pentru transmiterea indexului de consum autocitit nu s-au modificat in vreun fel, asa ca din acest punct de vedere lucrurile stau exact la fel la Electrica, ceea ce desigur ca este extrem de important pentru multi romani.

Electrica nu a publicat deocamdata datele in care poate fi transmis indexul autocitit in cadrul lunii martie, astfel ca ramane sa vedem ce va fi anuntat oficial, dar e probabil sa fie vorba despre aceleasi date ca in luna februarie.