OMV: Institiintare Oficiala de ULTIM MOMENT, ce se da GRATUIT pentru Clientii din Romania

OMV a emis o instiintare oficiala de ultim moment pentru clientii din toata Romania, iata ce da gratuit celor care cumpara motorina si benzina.

OMV Institiintare Oficiala ULTIM MOMENT GRATUIT Clientii Romania

OMV, unul dintre cele mai mari lanturi de benzinarii din toata Romania la ora actuala, a decis a-i anunte in mod oficial pe romanii din toate colturile tarii in legatura cu ceea ce se da gratuit pentru cei care aleg sa cumpere motorina si benzina in perioada urmatoare din oricare dintre locatiile in care ajung in aceasta perioada.

OMV ne aduce in atentie un parteneriat pe care il deruleaza cu cei de la Mastercard pentru clientii din toata Romania, iar asta pentru ca se ofera gratuit 10.000 de cupoane in valoare de 100 de LEI fiecare, ele putand fi folosite pentru a cumpara benzina si motorina din oricare dintre benzinariile lantului.

Pentru a putea beneficia de posibilitatea de a castiga unul dintre cele 10.000 de cupoane de carburant, in valoare de 100 de LEi fiecare, oferite de catre OMV Romania in momentul de fata, trebuie doar sa facem cumparaturi in valoare de 100 de LEI din benzinarii, dar utilizaind un card Mastercard pentru asta.

OMV explica atat mai jos, cat si pe website-ul sau, ceea ce ar trebui sa stie romanii care vor sa profite de aceasta campanie, iar asta pentru ca e bine sa stim din timp la ce ne putem astepta cand vine vorba despre promotia aflata in derulare, chiar daca numai pentru o perioada foarte limitata de timp in Romania.

OMV și Mastercard alimentează călătoriile către pasiunile tale! Descarcă aplicația OMV MyStation, plătește cu cardul tău Mastercard până pe 30 aprilie, iar orice tranzacție de minimum 100 lei este înscrisă automat în tragerea la sorți pentru unul dintre cele 10.000 de cupoane de carburant OMV MaxxMotion în valoare de 100 lei.