2 Mesaje IMPORTANTE ale FAN Courier pentru Milioane de Romani, Privind Livrarile

FAN Courier le transmite 2 mesaje foarte importante romanilor din intreaga tara in momentul de fata, ele avand in centru livrarile si ridicarile de colete.

2 Mesaje IMPORTANTE FAN Courier Milioane Romani Livrarile

FAN Courier, cea mai mare companie de servicii de curierat din Romania la ora actuala, aduce in atentia a milioane de romani 2 mesaje foarte importante privind livrarile, primul avand in centru optiunea de localizare a lockerelor si Collect Point-urilor, oferita in aplicatia pentru iPhone si Android.

FAN Courier vorbeste deasemenea si despre simplitatea generarii unui AWB pentru a trimite un colet, oriunde dorim in Romania, iar asta pentru ca avem la dispozitie atat aplicatia pentru iPhone si Android, cat si platforma online SelfAWB, pe care o ofera compania acum.

Anunturile FAN Courier privind livrarile si ridicarile de colete

Când ai totul pe telefon, faci din fiecare livrare un fel de joc de strategie. Folosește opțiunea de localizare a lockerelor și Collect Point-urilor și fă-ți viața mai ușoară. Descarcă noua aplicație FAN Courier și descoperă un nou univers al curieratului, la un click distanță.

Cum poți genera un AWB? Foarte simplu!​

Fie că intri în platforma selfAWB, pe website sau în FANCourier app, ai AWB cât ai zice FAN!​

Introduci datele expeditorului și ale destinatarului, alegi serviciul potrivit pentru coletul tău și completezi informațiile despre acesta, iar apoi chemi curierul sau mergi să îl predai la cel mai apropiat FANbox. ​ Încearcă – e mai simplu decât crezi!​