BCR Romania: Atentionare de Informare Oficiala, de ULTIM MOMENT, pentru Clientii Romani

BCR Romania transmite o atentionare cu o informare oficiala de ultim moment pentru clientii romani, iata ce trebuie sa stie oamenii chiar acum.

BCR Romania Atentionare Informare Oficiala ULTIM MOMENT Clientii Romani

BCR Romania, banca din tara noastra cu un numar foarte mare de clienti in diverse colturi ale tarii la ora actuala, a decis sa emita o atentionare de informare oficiala, de ultim moment, pentru toti cei care-i folosesc serviciile. Informarea pe care BCR Romania ne-o aduce in atentie are menirea de a ne pune in alerta in legatura cu un tip de fraude bancare din cauza caruia putem sa ramanem extrem de rapid fara banii pe care ii avem in conturile noastre.

BCR Romania vorbeste in cadrul website-ului sau despre interceptarea email-urilor de catre hackeri pentru a se obtine informatii confidentiale de la clientii bancii, cu ele putandu-se fura si banii din conturile noastre, daca e cazul. Conform BCR Romania, hackerii pot intercepta email-urile unei companii pentru a obtine facturi, sau informatii confidentiale despre companie si clienti, modificand apoi informatiile din email si documentele, inainte de a initia un atac.

BCR Romania: Atentionare de Informare Oficiala, de ULTIM MOMENT, pentru Clientii Romani

BCR Romania spune ca atacatorul foloseste apoi o adresa de email similara cu cea de pe care a fost trimis email-ul initial, trimitandu-i recipientului email-ul sau cu documente infectate cu malware, sau facturi cu date de plata modificate. Recipientul poate avea, astfel, dispozitivele infectate, sau poate fi pacalit sa faca plati catre conturi care nu apartin furnizorului de servicii, iBCR Romania ne recomanda sa fim extrem de atenti la cazurile de acest gen, oricand.

BCR Romania spune ca atacurile de acest gen pot viza atat companiile, cat si persoanele fizice, iar din pacate uneori banii care sunt furati, nu mai pot fi recuperati, aceasta fiind una dintre problemele cele mai mari, in final. Desigur ca BCR Romania incearca sa-i ajute pe toti clientii care devin victime ale unor fraude de acest gen, insa din pacate nu intotdeauna si reuseste sa faca acest lucru, astfel ca trebuie sa fim extrem de atenti la ce email-uri deschidem.

BCR Romania nu este prima, sau singura, banca de la care vedem mesaje de acest gen, asa ca este foarte important sa fim extrem de vigilenti cand unele ne sunt aduse in atentie, pentru a fi siguri ca nu devenim victime sigure ale cuiva.