Germania: Vestile GROZAVE de Ultim Moment pentru Aderarea Romaniei la Schengen

Germania transmite vesti grozave de ultim moment pentru aderarea Romaniei la Schengen, iata ce spune guvernul de la Berlin si cat de mult conteaza pentru noi.

Germania Vestile GROZAVE Ultim Moment Aderarea Romaniei Schengen

Germania transmite o serie de vesti grozave pentru aderarea Romaniei la Schengen, iar asta pentru ca de la Berlin vin noi informatii oficiale cu privire la ceea ce s-a intamplat in februarie din punct de vedere al migratiei si cererilor de azil, inregistrandu-se o scadere substantiala in ambele cazuri, in raport cu anul trecut, ceea ce vine ca o veste excelenta.

Germania a inregistrat 19.494 de cereri de azil in februarie, cu mult sub lunile anterioare, dar si sub anul anterior, ceea ce inseamna ca masurile de protectie ale granitelor Schengen au efect, numarul migrantilor scazand, iar asta poate duce la ridicarea masurilor de la granite, ceea ce ar putea fi benefic pentru aderarea Romaniei la Schengen, mai repede.

Germania sustine aderarea Romaniei la Schengen, dupa cum stie toata lumea deja, insa masurile de protectie de la granitele statului au ridicat multe semne de intrebare vis-a-vis de viitorul Spatiului Schengen, insa o eliminare a lor ar putea fi folosita ca o parghie pentru a-l forta pe Karl Nehammer sa renunte la politicile sale si veto-ul pe care il tot impune tarii noastre.

“Scăderea intrărilor ilegale ca urmare a extinderii controalelor staționare la frontieră din toamnă se reflectă acum în un număr mai scăzut de cereri pentru prima dată. 19.494 de cereri inițiale au fost depuse la Oficiul Federal pentru Migrație și Refugiați în februarie, după luni în care au depășit cu mult pragul de 20.000.

În comparație istorică, Germania s-a aflat și ea într-o fază de imigrație extrem de ridicată pentru azil în luna precedentă. Numai în februarie 1992/1993, 2015/2016 și 2023 cifrele au fost și mai mari. În ceilalți ani de la înființarea statului, acesta a fost de obicei semnificativ mai mic.”