ING Bank: Informare Oficiala de ULTIM MOMENT in ATENTIA Tuturor Clientilor din Romania

ING Bank are o informare oficiala de ultim moment, pe care o aduce in atentia tuturor clientilor din Romania, iata ce trebuie sa stie multi romani.

ING Bank Informare Oficiala ULTIM MOMENT ATENTIA Tuturor Clientilor Romania

ING Bank, una dintre bancile cele mai mari care activeaza in Romania la ora actuala, a decis sa aduca in atentia clientilor din toata Romania o informare oficiala de ultim moment, despre care trebuie sa stie romanii chiar acum. ING Bank vorbeste pe website-ul sau despre fraudele care pot lasa foarte multi romani fara bani extrem de rapid, iar asta pentru ca vorbim despre o problema tot mai mare in tara noastra, iar banca vrea sa-si ajute clientii sa aiba banii in siguranta.

ING Bank le cere clientilor sa evide cu desavarsire sa instaleze orice fel de aplicatii necunoscute in telefoanele iPhone si Android, pentru ca ele pot fi folosite pentru a ni se fura banii din conturi fara sa stim ce se intampla. In general, ele sunt utilizate in tandem cu apeluri telefonice de la asa-zisi “reprezentanti” ai bancii, care incearca sa ne convinga sa transferam bani catre conturi necunoscute, pentru presupuse investitii care au castiguri foarte mari.

ING Bank: Informare Oficiala de ULTIM MOMENT in ATENTIA Tuturor Clientilor din Romania

ING Bank ne avertizeaza si in legatura cu logarea in website-uri necunoscute, folosind datele de identificare pentru Home’Bank, adica sa nu accesam link-uri din mesaje SMS, email-uri, aplicatii de mesagerie, care ne pot duce spre versiuni false ale website-ului Home’Bank. Foarte important este sa nu dam curs unor solicitari de furnizare de informatii confidentiale catre persoane care se prezinta ca reprezentanti ai ING Bank, dar ne suna din afara Romaniei, pentru ca doar ne fura datele.

ING Bank vorbeste si despre o metoda de furt de bani care nu este foarte cunoscuta multora, ea implicand pacalirea oamenilor sa-si transfere banii in asa-zis “conturi seif”, in care acestia ar trebui sa fie protejati impotriva furturilor. ING Bank nu ofera conturi de acest gen, iar daca cineva incearca sa ne convinga sa transferam banii catre un asemenea cont, e bine sa stim ca este doar o tentativa de frauda, pentru a ni se fura banii pe care-i avem in cont.

ING Bank are pe website-ul sau foarte multe informatii extrem de utile, care ne pot ajuta sa evitam sa devenim o victima a celor care vor sa ne faca rau, astfel ca e important sa nu cadem in plasa hotilor, pentru ca s-ar putea sa nu recuperam banii.