BANCA Transilvania: Multiple Informari Oficiale foarte IMPORTANTE, Clientii Romani Instiintati

BANCA Transilvania Multiple Informari Oficiale IMPORTANTE Clientii Romani Instiintati

BANCA Transilvania, grup financiar foarte important atat pentru Romania, cat si pentru Europa Centrala si de Est, a decis sa-i informeze in mod oficial pe clientii din toata tara cu privire la realizarile pe care le-a avut in cursul anului 2023. Mai exact, cei de la BANCA Transilvania vorbesc mai jos despre faptul ca in cursul anului 2023, numarul de carduri a ajuns la 6 milioane, tranzactiile facute cu acestea crescand cu nu mai putin de 22% fata de intregul an 2022.

BANCA Transilvania afirma deasemenea ca in anul 2023 s-a ajuns la o cifra de 3.7 milioane de clienti digitalizati, acestia reprezentand nu mai putin de 89% din cifra totala a clientilor activi pe care banca ii are la ora actuala in toata tara. Cand vine vorba despre numarul platilor cu telefonul, vorbim despre o crestere de 38% in cursul anului 2023, fata de anul 2022, o realizare impresionanta care arata cat apetit au romanii pentru a realiza asemenea tipuri de plati.

BANCA Transilvania: Multiple Informari Oficiale foarte IMPORTANTE, Clientii Romani Instiintati

BANCA Transilvania anunta deasemenea ca in 2023 nu mai putin de 16.000 de persoane si-au cumparat locuinte cu ajutorul creditelor oferite de catre ea, suma totala acordata fiinf de 4.7 miliarde de LEI, adica aproape 1 miliard de euro. La finalul anului 2023, BANCA Transilvania anunta ca are un sold total de credite ipotecare/imobiliare in valoare de 18.7 miliarde de LEI, in crestere cu 10% fata de finalul anului 2022 si reprezentand 25% din portofoliul total de credite.

BANCA Transilvania aduce in atentia romanilor si faptul ca 110.000 de credite de consum, in valoare de 4.4 miliarde de LEI, au fost acordate in cursul anului 2023, cifra in sine fiind una impresionanta, care arata cat de multa nevoie au avut romanii de bani. Numarul imprumuturilor noi acordate de catre BANCA Transilvania pentru Romani in cursul anului 2023 a fost de 21.000, valoarea totala a acestora fiind de 5.6 miliarde de LEI, iar in 2024 ar putea fi si mai multe.

BANCA Transilvania spune in final ca soldul creditelor brute la nivel de banca a crescut cu aproximativ 13% in cursul anului 2023, jumatate dintre crester fiind generate de creditele pentru capital de lucru, pe care le acorda banca.