Orange: Instiintari Oficiale de ATENTIONARE care Vizeaza Milioane de Clienti Romani

Orange transmite multiple instiintari oficiale de atentionare care vizeaza milioane de clienti din Romania, iata ce spune compania pentru toti romanii.

Orange Instiintari Oficiale ATENTIONARE Vizeaza Milioane Clienti Romani

Orange, cel mai mare grup de telecomunicatii din Romania la ora actuala si unul dintre cele mai mari din toata Europa, a decis sa-si atentioneze milioanele de clienti cu privire la marea problema actuala a fraudelor, tot mai dese in tara. Cei de la Orange isi atentioneaza oficial clientii sa fie extrem de atenti atunci cand primesc email-uri care par a fi de la companie, sa se uite la adresa de email a expeditorului, pentru a verifica daca este una oficiala, sau nu.

Orange spune ca trebuie sa ne uitam cu atentie la continutul email-urilor, la destinatia link-urilor care sunt incluse in email-uri, dar si la fisierele care sunt atasate acestora, pentru ca toate pot fi malitioase si gandite pentru a ne fura datele, sau banii. Daca suntem sunati de un numar de telefon necunoscut, din afara Romaniei, Orange ne atentioneaza sa nu-l apelam inapoi, pentru ca e posibil sa existe o suprataxa pentru el si sa avem sume serioase de platit.

Orange: Instiintari Oficiale de ATENTIONARE care Vizeaza Milioane de Clienti Romani

Orange ne recomanda deasemenea sa setam si parole diferite, sigure, pentru echipamentele de la companie, dar si conturile pentru platformele sale, sau diverse website-uri pe care le accesam, asta pentru a fi mereu in siguranta. Mai mult decat atat, ni se recomanda cu mare tarie de catre Orange sa actualizam constant sistemele de operare ale telefoanelor, PC-urilor, sau altor echipamente care sunt folosite pe internet, inclusiv Smart TV-urile noastre.

Orange le recomanda celor care vor sa fie extra sigur ca nu pot avea datele si banii furate/ti, sa foloseasca software de tip VPN, pentru a securiza in totalitate informatiile pe care le transfera prin internet, ceea ce este o idee excelenta. O alta recomandare a Orange vizeaza evitarea formarii de combinatii de cifre precum 91407% pe telefoane fixe, sau **21*07%, pe telefoane mobile, pentru ca asta va redirectiona apelurile telefonice catre alte numere, introduse tot de noi.

Orange a publicat aceste recomandari extrem de importante pentru ca numarul romanilor care devin victime ale celor care vor sa fure date si bani, este tot mai mare, asa ca e bine ca oamenii sa invete cum sa se protejeze singuri.