Ucraina Anunta Noi Masuri de Urgenta in Fata Ofensivei Lansate de Rusia

Ucraina Anunta Noi Masuri Urgenta Fata Ofensivei Lansate Rusia

Rusia a lansat o noua ofensiva in Ucraina, cu forte menite sa cucereasca zone vaste din tara, insa lucrurile nu vor fi chiar atat de simple pentru rusi, iar asta deoarece armata ucraineana a inceput sa construiasca noi pozitii defensive in prima linie de atac, pentru a bloca toate ofensivele rusilor.

Rusia a reusit in ultimele luni sa faca avansuri in diverse regiuni din Ucraina, chiar daca nu chiar atat de mari, dar chiar si asa, vorbim despre victorii pe care rusii le-au obtinut si care ar putea duce, in final, la castiguri teritoriale chiar mai mari decat cele de pana acum.

“Aproape sigur că Ucraina a accelerat construcția de poziții defensive pe mai multe zone din prima linie. Aceasta include dinți și șanțuri de dragon antitanc, tranșee de infanterie, câmpuri de mine și poziții de apărare fortificate.

Este foarte probabil ca extinderea liniilor defensive să le reducă pe cele ale Rusiei capacitatea de a avansa sau de a exploata câștigurile tactice ca parte a operațiunilor sale ofensive în curs. Stabilirea unor poziții defensive majore indică caracterul de uzură al conflictului și înseamnă că orice încercare de a desfășura operațiuni de încălcare va fi foarte probabil însoțită de pierderi mari.”