E.ON: Noua AVERTIZARE Oficiala de ULTIM MOMENT, Pericolul Adus in Atentia Romanilor

E.ON a emis o noua avertizare oficiala de ultim moment pentru milioane de romani din tara, iata ce pericol este adus in atentia omrnilor chiar acum.

E.ON Noua AVERTIZARE Oficiala ULTIM MOMENT Pericolul Atentia Romanilor

E.ON, unul dinre cele mai mari grupuri care furnizeaza energie electrica si gaze naturale in Romania la ora actuala, a decis sa aduca in atentia clientilor din toata tara, o avertizare oficiala de ultim moment, cu privire la un pericol serios. Mai exact, cei de la E.ON vorbesc mai jos despre pericolul inhalarii de monoxid de carbon, iar asta deoarece, conform companiei, o concentratie de doar 0.1% de monixid de carbon in aerul respirat, ne poate omora in doar o ora.

E.ON duce in momentul de fata o campanie prin care incearca sa ii ajute pe romani sa inteleaga cat de mare este pericolul monoxidului de carbon si de ce este necesara isntalarea de detectoare de monixid de carbon in casele noastre. Cei de la E.ON incearca sa ii ajute pe romani sa inteleaga ca aceste tipuri de dispozitive le pot salva vietile, asta in conditiile in care exista un numar mare de persoane care isi pierd viata in fiecare an din cauza intoxicatiei cu monoxid de carbon.

E.ON: Noua AVERTIZARE Oficiala de ULTIM MOMENT, Pericolul Adus in Atentia Romanilor

E.ON desfasoara o campanie speciala cu cei de la IGSU, pentru a-i ajuta pe romani sa constientizeze faptul ca nu trebuie sa isi puna viata in pericol si sa instaleze aparate de acest gen, care au menirea de a-i ajuta sa-si protejeze viata. Dupa cum prea bine stiti deja, in Romania abia recent a inceput sa fie promovata instalarea detectoarelor de monoxid de carbon de catre autoritati, iar E.ON incearca sa contribuie substantial la acest efort foarte important.

E.ON instaleaza inclusiv 10.000 de detectoare de fum si monoxid de carbon in mod gratuit in Romania in perioada urmatoare, oamenii trebuind doar sa fie de acord cu acest lucru si vor beneficia de tot fara sa plateasca vreun ban. Desigur ca romanii trebuie sa si fie de acord sa primeasca gratuit de la E.ON un detector de fum si monoxid de carbon, ele fiind distribuite in mod egal in toate judetele din tara, deci vorbim despre peste 200 pentru fiecare judet si ceva mai multe in Bucuresti.

E.ON are pe website-ul sau toate informatiile imporatnte cu privire la aceasta campanie speciala care este derulata acum in Romania, deci oricine vrea sa afle mai multe detalii, are ocazia de a o face foarte simplu si usor.