Comisia Europeana: Instiintare Oficiala de ULTIM MOMENT in ATENTIA Tuturor Romanilor!

Comisia Europeana aduce in atentia a milioane de romani o instiintare oficiala de ultim moment, iata ce trebuie sa stie toti oamenii chiar acum.

Comisia Europeana Instiintare Oficiala ULTIM MOMENT ATENTIA Tuturor Romanilor

Comisia Europeana aduce in atentia a milioane de romani din intreaga tara o instiintare oficiala de ultim moment, care are in centru ceea ce a inceput sa apese destul de multe persoane, mai exact posibilitatea de a repara orice masina veche fara vreo restrictie de vreun fel.

Comisia Europeana explica mai jos ca recentele informatii aparute pe internet, conform carora organismul european ar interzice repararea masinilor mai vechi de 15 ani, sunt complet si total false, fiind parte a unei campanii de dezinformare care nu are nici cea mai mica legatura cu realitatea.

Comisia Europeana nu interzice reparatia masinilor mai vechi de 15 ani

DEZINFORMARE: „Uniunea Europeană interzice repararea mașinilor mai vechi de 15 an.”

ADEVĂR: Nimic din legislația propusă de Comisia Europeană nu împiedică repararea mașinilor de o anumită vechime. Dimpotrivă, mai multe dispoziții vizează facilitarea reparării mașinilor.

Vă puteți repara întotdeauna mașina, dacă doriți, chiar dacă acest lucru nu este rentabil.

Dacă însă dețineți o mașină defectă care nu mai poate fi reparată, regulamentul propus ar specifica faptul că trebuie să o eliminați în mod responsabil, trimițând-o la o instalație de tratare în vederea casării (mai degrabă decât, de exemplu, să o lăsați să ruginească în natură sau chiar în garajul dumneavoastră, unde poate genera scurgeri de substanțe toxice și irosi resurse prețioase).

Acest lucru este similar obligațiilor existente la nivel național.